Orrrrrrka.

Att jag ska logga ut nu. Nejmen, eh. Jag ska logga ut. Pappa har köpt donken glass+cheesburgare till mig och Sanddra. Så nu ska jag logga ut och hitta på något annat, vi ses imorgon bitti.Puss.


:)


Orkar inte skriva vad låtarna heter. ):


Bäst!

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY! Det bästa med Halmstad är att vi får ta med datorn! Så jag kan blogga då och då och lägga in tusentals bilder på stränderna och huset osv! Men så mycket update bli det inte, men över 2 inlägg per dag iaf. Eh.. Sandra kommer väl oxå att blogga. Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, men ni får KOMENTERA. Ni komenterar aldrig, och jag uppskattar Snälla komentarer, om att min blogg är bra, eller något. Eller vad jag sak bättre mig på. Det vill jag veta. ^^

Men iallfall, där fick ni en jättefin bild på mig '':)'' Eh, jag ska typ leta efter bra låtar nu, så lägger jag upp dem på bloggen när jag är nöjda med alla låtar, eh. Puss.


Ehe..

Ehm, förlåt för dålig update. Fattar inte varför jag inte bloggar, ni älskar ju min blogg. Men jag ska ändra på det, lovar.Just nu sitter jag och Sandra vid varsin dator, jag har den lilla&Hon har den stora. Det är en sak jag saknar jättemycket. FOTBOLLEN.Jag saknar allt, tränarna, skotten,vännerna,matcherna. Älskar er, åååååååh. Pallar fan inte vänta 1029382084 månader på att träffa dem igen.


Mina åsikter om bloggare

Kända bloggare dåra. Eh, jag gör detta på typ varenda blogg jag har! Men nu gör jag det igen..

Foki: En tjej's blogg som jag läser varjde dag, hon är fantastisk. Henne's liv är lite ruuuuuligt, enligt mig dåra. Eh, hon är jättesöt och verkar snäll. allt på henne är sött. Förutom henne's läskiga ögon-linser. Men hon bloggar om allt&Litetill. det är jättebra. ^^

Desireé: Hon är en OMOGEN fjortis, förstår inte vad hon håller på med? Behandlar bloggen som om hon är bättre än oss alla tillsammans, visst, hon kan vara snäll ibland. Men hon beteér ju sig som en JAG-VET-INTE-VAD!Men hon har sänkt med sminket betydligt mycket mer! Men gillar inte henne speciellt mycket. Nä.

kissie: Fyfan, har inga ord till henne, onormal,ful,äcklig.Äru anka eller? Haru silikon eller opererat dina boobs?! No comments.Du ska vara blond, inte brunett? Fula äckel.

Paow: Hon är den mest vanligaste tjejen av de ''kändbloggarna som är tjejer'' men hon är tråkig, men inte ful, men lite dumihuvudet när hon går på fest och sådana saker, men det blir ju alla. Men ändå. Eh, annars är hon helt okej, faktiskt! Passar i både brunt och blont.

Kenza: Henne's blogg läste jag förut, HELA TIDEN 27/4. Men vad har hänt med henne? Hon bloggar inte om någon intressant längre. Headern har hon haft i ett årtal nu, men förr var hon den bästa bloggaren jag läst då. Men nu har jag inte läst den på 3 månader, för jag vet att den är lika tråkig som för 3 månader sen! Förlåt.
´





Dagens låt


Britney Spears - Toxic.


Godmorgon

Jag vaknade för typ 20 minuter sedan, men jag var för trött så jag gick och la mig! Men jag somnade inte, typ i bara 10 minuter. Efter det så gick jag upp! YEAH! Vaknade innan 10 idag, rekord på HELA veckan, eh. Snart ska vi till Halmstad, jag och min familj. Skitglad. Vi ska gå på Liseberg och gå till Stranden Tylesun. Skitfint äre, stranden är skitlång.

Familjen ska åka och äta resturanger på kvällarna varje dag, eller det har vi bestämt, men fatta vad mysigt?! Skitkul att vi gör något ihop! Love it.


Förlåt för dålig update

Förlåt för dålig update, har inte orkat blogga. Men här kommer min dag: Jag vaknade vid 9-10 tiden, gick in på datorn i någon timme, efter det kom Sandra upp, och båda vi satt vi datorerna.Och sedan började båda vi bli lite hungriga, ajg skulle ha pannkakor&Sandra frågade vad jag vill ha för sylt, jag svarade jordgubbsylt, men det var slut! Så då cyklade vi ner till Konsum. Eh.. Vi köpte det vi skulle ha + lite godis dåra. Och sen cyklade vi hem igen. Vi satte och vid datorn i typ 2 timmar, sen kom pappa&Mamma hem, lite irriterade på oss. För vi hade varit inne hela dagen, och så blev det lite tjaf och lalalalal. Men sen bestämde vi oss för att gå ut och spela fotboll, vi spelade match ( Jag&Sandra ) Sen körde vi straffar, för Sandra fick typ ont i benet av någon andledning. Men nu ska jag gå och sova, måste ta igen lite sömn. LOVE! ♥

Bella Saknar Frida.


Draaa

Dags att logga ut nurå, jag och pappa ska ut senare och spela fotboll. vi är bäst. Drev, men tjarrå.


Minnen <3

Kommer ihåg när Lina&Mimmi gick i vårat fotbollslag, de var så jävla grymma. Bäst på kickar,dribbla, skjuta ALLT! Jag saknar de jättejättejätte mycket. Åååååååååååh, kom tillbaka? D: Vi behöver er i vårat lag, inte för att vi suger.. Men med er är vi betydligt bättre. Vet inte om ni ser detta, med spillerill. Har iaf, skrivit av mig.  


VM.

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? Vafan, tyskland gjorde mål. Ribba in, kameran tog i slowmotion, och den var flera Desimeter innanför mållinjen, men det godkändes inte? Bajsdommare. Men det står 2-1 till england. Alla 3 målen var skitsnygga.


Så jävla grym!


Heeeeeemma.

Jag kom egentligen hem igårnatt, men jag orkade inte skriva ett inlägg. Höll på att somna i soffan, så jag sket i det. Men vi har haft kul i västerås. Vi har badat i deras pol som jag inte har sett förut, och det är varmt i den, det är saltvatte. Har jag en fråga till er: Hur kommer saltet till vattnet? Asså saltvatten. Hur kommer det till sjön/Hav? w/e? Aja, nu ska jag äta frukost. Ses senareee! Btw: Saknat mig? :D


Hejdå bloggen.


Nu ska pappa skjutsa iväg mig till mina kusiner som bor i Västerås, har saknat dom fett mycket. Det kommer bli lite uppdatering från min storasyster www.potatismos.blogg.se, fast hon ska också iväg så vi får se hur det blir med det.. jaja, hoppas ni iallafall fortsätter läsa min blogg. Kanske bloggar från Emelie (min kusin) också! PUSSHEJ, älskar er! ♥


4 timmar

Har suttit vid datorn i 4 timmar nu. JAG SKA LOGGA UT NU! Pusshej. ^^


-


<3


Ehe..

Jag skrev ju att vi skulle till kusinerna vid 4. Men vi ska dit ikväll, vid 7 eller nått. Jag visste ingenting om det igår. Jag hade tänkt att sola nu på min balkong, men det finns ingen sol. Ville sola magen och benen och så, men det kan jag ju inte göra ute på gräsmattan, då kan ju alla börja undra vad jag gör? Så då skiter jag i det och är inne på datorn istället. Jag lovade mamma att duscha och tvätta håret idag, och det har jag gjort. För jag har säkert inte tvättat håret på typ.. 1½ vecka. Men jag har inte orkat, kalla mig äcklig. :D

Eh, just nu är jag inne på GoSupermodel. Har spelat lite. Och jag har kommit lite längre på min modellnivå, okej, skitmycket kvar till SupermodelBrons, men ändå. Jag har mejlat lite med kompisar och så. Snart ska jag kanske gå ut, jag få se om jag har lust. Jag har ätit Pannkakor. Min dator funkar inte! Internett är cp.D:

en bild som finns på datorerna hela tiden. När man får dem. ;p


Natti

Jag ska typ gå och sova. Imorgon ska jag dra till kusinerna! Vi kommer hare finfint. Kommer saknar Maja så mycket :'(<3333333 Men jag kommer hinna göra några inlägg imrn, för jag ska åka til ldem vid 3-4 eller något, Så det är ingen brådska.

Finaste Maja.♥


Förlåt för dålig update

Ja,eller jag har ju varit ganska bra idag, men jag menar den senaste timmen. Anledningen var för att jag håller på att göra en fanklubb till en jätterar tjej på GoSupermodel. Så vi har fixat den bra osv. Så därför har jag inte varit så bra med update'n nu. Men jaja..


REKOOOOOORD!




Jag och Sandra har varit ute rekord länge bara för att spela fotboll! Vi var ute och spela fotboll, vi var ute i ca 5 timmar. Jag vann förståss .. Igen. Men vi körde till 60. så aah. Eh, just nu är jag bara inne på gosupermodel. Och min mobil var typ borta, eller den var inte borta, den var i min jackficka, men jag hittade den inte först,men sen hittade pappa den! Så nu kunde jag lägga in 75:an som pappa köpt till mig! :D Och nu är jag klart inne på Gosupermodel! BARA FÖR ATT JAG INTE HAR NÅGOT SOCIALT LIV? :D


Laugh or die!


Svar på tal:

Aurora sa '' MER BILDER '' Och ni ska få mer bilder, looooooovar.

Frida.

Maja.

Maaaaja.<3

ooold.


Närbild. O.o


-
Jag och Sandra har typ precis kommit hem från Pizzeerian. Båda tog Kebab. Och nu har jag kommit hem igen, eller vi dåra. Pappa var hemma när vi kom hem, han stog i duschen. OCh nu håller han på att somna, eller han kanske redan har somnat i soffan. Själv kan ni väl gissa vad jag gör nu? Rätt! Är inne på GoSupermodel. Förlåt, Anledningen till att jag inte lägger in bilder från Kameran är för att det tar så långt till för bilderna att komma upp i inlägget, men jag ska bättra mig. Det lovar jag.


We outta here!

Nu ska vi dra och äta pizza. Vet inte när vi kommer hem. Vi kanske spelar fotboll, vettefan. Men nu ska vi iallfall dra. HEJDUUUUUUuuuu,.


Dagens låt


Godmorgon.

Jag gick och la mig hyfsat tidigt igår, men ändå så vaknar jag vid 12.30. Hur lyckas jag? Jag lägger mig tidigt för att jag ska vakna vid 9-10. Men jag vaknar ändå så jäkla sent. Sandra var uppe redan vid 8. Men hon gick och la sig igen efter det. Menmen.. Snart ska jag och Sandra gå till Pizzerian för att käka pizza eller Kebab. Vi har typ inte bestämt oss än, eller något. Jag är inne på gSm som vanligt, och Sandra är typ inne på FB. Förlåt om jag skriver ointressanta saker, men ni säger ju inte vad ni vill läsa om&Vad jag ska skriva om! Så ni får skylla er själva då faktsikt. Nejmen, drev. LOVE!


Men åh, lyckat

Jag och Sandra körde fotbollsmatch.. igen. Och då skrapar jag upp sårskorpan som äntligen hade blivit en skorpa som jag gjorde illa mig igår för, och det började blöda. Och det sved så jävla mycket.Det svider i vissa vinklar som jag har benet på. Och jag och Sandra ska sova tillsammans idag, ochnej, vi är inte tsm. :pPpPpPpP. Nejmen, ville bara säga att jag lever och att jag ska gå och lägga mig närsomhelst, när jag har kollat medlemskapet på Gosupermodel. Och idag som medlemskaps överraskning så fick jag 500 GP. ^^ Men nu måste jag dra! Ciiiao.


Bad.

Hej alla coolingar!
Eh, Jag tog ett varmt bad, jag var aptrött! Jag höll på att somna,och det ville inte jag, så jag gick upp istället. Utan att tvätta håret, utan att duscha av mig! Men jag  gick och kollade på film, BandSlam. som är så grymt bra. Eh.. Men jag kollade bara typ i 15 minuter, ville bara se det bästa av filmen. Och nu ligger jag och bloggar här. Snart ska jag oxh Sandra gå ut och spela fotboll, om hon vill och om ''vi får'' Aja, Nu ska jag väl ta och dra och kolla på fotbolls VM matchen som är på tv. SPANIEN mot ''NÅGOT LAG'' Spanien leder med 2-0. Aja, CEYAAAAAH LATER, ALLIGATOR!


Ingen sommar utan reagge

Hej Allesammans!
Jag och Sandra gick ut och spelade fotbollsmatch, vet inte riktigt hur det blev. Vi började om tror jag, eller något. Men det var isåfall jämnt. Eh.. Videosar kommer sen, tar från Sandra's blogg. Men det bli isåfall typ ikväll, för Sandra ska fixa och rediger på WMM sååå.. det tar sin lilla tid och ja.. jaja, Ikväll,eller typ om 15 minuter ska vi äta Pommes Frittes och kyckling! Yummie.. LOVE!


BÄST!


tjatja.

Gick upp för en stund sen. Varit inne på datorn bah. Är inne på Gosupermodel. Har gett lite gåvor till Aurora, för hon ville ha råd med det unika. Men hon fick 2 unika gåvor. Glad blev hon väl, hopppas jag.<3 Annars gör jag inget speciellt. Igår snacka jag med Betty i 40 minuter i telefonen, ville höra hur hon hade det osv.. Hon har börjat på fotboll nu (Y) Förlåt att det bli bildlösa inlägg. Men jag orkar inte ladda upp. Nu får ni några iallafall.


2 bilder. De är så sega att ladda's upp .


godnight, sleep tight.

Ja, filmen är slut, Sandra tyckte lyckligtvis att filmen var skitbra. Det är ju bra det, brabrabra! Och det är väl typ dags att gå och sova för våran del nurå. Idag (Klockan är över 12) jobbar både mamma och pappa. Så jag och Sandra kommer väl nörda datorn hela datorn. Vi har inget liv, nejnejnej. Nämen, Sandra sa nyss att hon skulle ut med någon äcklig Kompis. Men jag ska vara vid datorn, tills mamma eller pappa säger till.

HAHAHAHAHHA. Förra året visade Sandra en video till mig, skitsynd. Och nyss visade hon en till! Kolla bara på hur hon reagerar, snacka om att hon fortfarande har ont. Rest In Peace! Vackra unge.
Nåja, nu börjar Sandra få lack på mig, måste väl stänga av nu. Vi ses i dag bitti med ett inlägg, sedan bli det väl bloggning lite helatiden eller vad man nu ska säga. nu ska vi fixa oss. ÄLSKAR ERdv ALLA !


Fiiiiiiiilm.

Ska kolla på ''BandSlam'' med syrran nu, sen blire väl bingen direkt. Första gången Sandra får se på den filmen, enligt mig får den 3½/5 toas't. Och jag hopppas att Sandra ska tycka om den. Har ni sett filmen?
Hiss/Diss? ;)


Utloggning

Hejdå.


Men va?

De andra laget gjorde mål ? Men målvakten bah stod där? Han försökte inte ens ta den ? :oooooo


YEAH!

Brasilien leder med 3-0. come on, you guys win.
 
Ni vinner det här, det vet jag. 64 min har gått!


Test

Ta fram din mobil tryck neråt i 7sekunder och släpp,byt ut namnen i beättelsen mot namnen i din telefonlista.

Kära Tandis För det första vill jag säga att Hem är den bästa vän jag haft, och att Jag är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Ida Fransson och Pappa gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Elin får ett lyckligt liv tillsammans med Frida. Jag vill säga tack till Lelle för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Ronja. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Angelica tog sitt liv. Snälla Erik sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Maja och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Rebecca kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Sexiga Sanna, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Victoria. Jag vet att Bella kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Emily för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Hanna och Linda och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Michelle.

Tagen av kusin Matilda


Kusin Emilie i helgen

Ska vara med kusinen i helgen, nästa. vi ska väl ha skoj. Vara med hunden, kolla på film, vara vid datorn och sånt! Saknar henne jättemycket, saknar Hennes familj&Gizmo.<3 Hihi, snackar med henne på msn nu.Jag kollar på VM och det är BRASILIEN mot ELFENBENSKUSTEN! Jag hejar klart på brasilien, de har varit/Är världens bästa lag. Brasilien leder med 1-0. hejahejaheja. ♥


Vart ute

Med pappa igen, vi lirade fotboll som vanligt. Vi spelade match, jag vann först med 15-7. Sen 12-8. Sen ramlade jag på gruset och skrapade upp mitt knä, så den börja blöda, rejält! Och när jag hällde vatten på såret så rann det jättemycket blod ur såret, sen gick vi hem, det gjorde ont som fan. Fast nu har jag plåster. ååååååh. Jag vill ha FANTA! Tur som *** att vi har fanta dåra. :D


Vad jag tycker om kungafamiljen

Jag tycker inte om dem. De är själviska och..
gillar bara inte de. De är inte SÅ rika som alla tror och säger.


Godmorgon

Sitter här och kollar på tråkiga barnprogram.Jag vaknade typ nyss. Pappa ska ringa till Maria idag, och fråga om jag och betty kan vara, idag eller någon gång. Saknar henne något enormt. Vi har inte träffats sen i vintras, då hon var med mig i 2 dagar. Jag äter frukost just nu.


Godnatt.

Ska gå och lägga mig nu. Imorgon bloggar jag när jag har vaknat, ja. Men nu m¨ste jag skynda mig. Är faktsikt jättetrött. Betty, saknar dej så jävla fukking bajskitblä mycket. :'(<3


Fotbolls VM.

Kollar på fotbolls VM just nu. Det är Ghana - Australien. Det står 1-1 Jag hejar på Ghana,låt mig. Men iaf. Snart ska jag typ gå och lägga mig, för det blev jättesent igår när jag och Channa skulle sova.Och vi vaknade sent. Vet inte om jag sa detta imorse? Men jag har varit ute och spelat fotboll med pappa, det var förståss inte nu, utan för några timmar sedan. Jag har kollat LITE på bröllopet. Men det var tråkigt. ^^


Hämta morsan.

Ska åka och hämta morsan med pappa nu. Ingen mening att vara inne om man inte får vara inne på datorn. Så det är likabra att hänga med pappa att följa med och hämta henne, sen ska vi skjutsa hem mamma. Sén ska jag och pappa åka och köpa en fotboll och hyra en film som jag ska se, vet inte riktigt vilken jag ska hyra nu. Men det fårå väl bli någon rolig som jag inte har sett på länge, eller någon som jag inte sett ALLS! ^^


Bloggtips.

Sam. Han är så skön. Hur kan man inte älska honom?! Hans humor är så skön. Skitduktig på att göra videobloggar. Han är typ 15 år och är blondin. Blondinhead. Men han är seriöst skitduktig.Han är ganska tjejig av sig, enligt mig. Men störtskön. Älskaälskaälska. Ett stort tummen upp för han, och 5/5 toast's. Favoriter i repris:


Jag rekomenerar verkligen Sam's blogg.


Godmorgon&Förlåt.

Godmorgongodmorgongodmorgon. C.j sov över här inatt. Och vi somnade sent. Men vi kunde inte sova. Men tillslut somnade vi. Idag ska vi kanske grilla med familjen, om det inte blir dåligt väder. Vi åkte inte igår, som bestämt för att det regnade och åskade. Så vi sket i det. Klart, det blev bättre väder, men det var blött överallt. Såatteh.. ah. Igår natt kollade vi på film. Roush Hour 1. Den är bra&Rolig. Förlåt att jag inte bloggade igår, men vad så upptagen med att försöka spela mig till Supermodel. Och nu är jag supermodel. Och jag är glad, typ?! Men nu ska jag dra. Bloggar om ett tag förmodligen, pusshej. ♥

Fick det mejlet utan Gosupermodel. :)


Nu spelar @Yt.

Jag& Sandra städar hela huset just nu. Vi har jättekul. Vi lyssnar på parodier osv .


O m g

Kollade på 3 fotbollsmatcher på tv igår. UTRÅKANDE. Men det piggade upp mina ögon så jag tittade vidare. Idalg har jag bara varit vid datorn. Sandra har diskat och städat huset. Förlåt Nonni at tjag inte hjälper till (-.-) Men jag är .. datanörd. Jag är inne på Gosupermodel och jag är snart Supermodel. Jag spelar och spelar. Och NU har jag exakt 31000 berömelse. Men nu måste jag dra. OMG .

Inte för att skryta, men kolla mina gp. hihihihihi.


Natti.

Fick iaf logga in och göra ett inlägg. Imorgon ska familjen troligen åka och grilla. vi vet inte riktigt vart, jag vill till krokodilbadet, men Sandra sa att det var massor med ungdomar där. Så vi får se vart vi hamnar. Spelar egentligen ingen roll vart vi åker, enligt mig. ^^ För en typ, timme sedan kom jag,sandra&Mamma hem från Statoil. vi köpte glass,och dricka. Gottgottgott. Jag har spelat jättemycket på Gosupermodel så mina händer nästa..''blöder'' & Jag har ätit upp min nudelsoppa och jag är helt proppmätt. Och nu ska jag gå och borsta tänderna. Måste ta igen lite sömn, även om jag har gått och lagt mig hyffsat tidigt så.. ah. Älskar er alla, tack för statistiken som gott upp de senaste 2 dagarna. Älskar er.♥

Vadå datafreak?! :)


:D

dags för lilla mig att logga ut nu. Vet inte om jag kommer blogga mera idag, imorgon blire dataförbud. :p

Denna tjej är fantastisk.

Älskar henne's parodier.

Flickan hette visst Sami.


Den väcker minnen


<3

<33333


Kom på idee'r?

Kom på ideer till mig, vet inte vad jag ska blogga om, oftast blir det 2-3 inlägg per dag om iongenting, och hur kul är det?! Så nu får ni bestämma. Men om ni inte komenterar inom några dagar, så får ni fortsätta läsa min TRÅKIGA blogg. :p Pusshej.

Jag för några veckor sedan.


Morgon.

Orkade inte göra ett inlägg imorse, men då gör jag det nu istället. Idag har jag bara varit inne på datorn och inget annat, detsamma med Sandra. Jag har ätit lunch och ätit plopp + Druckit ramlösa. Jag är snart Supermodel på Gosupermodel. Senare ska jag kolla på film! Antingen på datorn eller på TV:n . Eh. Nu ska jag dra. Härmar Sandra, ska göra kategorin ''My word 2.0''


Godnatt.

Ska sova nu. Puss.


YOH!

Utloggning äre som gäller nu. Förlåt för sämst update. Men jag vet inte vad jag ska blogga om. Ingen bloggning förns ikväll säkert, ska ut nu och göra någonting. Jag har kollat på film, lyssnat på musik sovit och varit inne på datorn. Så det är dags för mig att logga ut nu. Pusshej.

Skitsöt. ^^


Blä.

Såg en apsällsynt sak i Vintage på Gosupermodel. Hann inte köpa, någon lyckost fick den ist för mig. Bläää.
Den heter ''Godisklänningen'' Och är jättesällsynt och alla på gsm har INTE den, blä.


Aurora in the house!

Aurora sov över här, och det var ju kul. Snart ska hon hem, för hon ska till tandläkaren o så. Så jag kommer bli själv här till i eftermiddag någon gång. Pappa är på jobbet, mamma är på jobbet&Sandra är på Tom Tits. Sååååatteh, jag bloggar åt Sandra då&då så ni kan ju checka in hennes blogg här&Nu ( INGEN LÄNK )


Typ ett godnatt inlägg

Vi ska strax bädda in oss och sova. Först ska vi snacka lite, sen när vi börjar bli trötta ska vi väll försöka sova! Jag och Aurora kollade nyss på ''Evan Den Allsmäktige'' Det är typ en komedifilm för hela familjen, åldern spelar ingen rol.HAHAHHAHAHAHAH. Jag har typ slut på fantasi just nu, så jag vet inte vad jag ska skriva. Förstår inte ens varför jag har bloggen, jag bloggar inte om något intressant..? Men nu ska jag låta Rora blogga, sen kanske  vi går in på gSm en stund, eller ngt. Pusshej. '


Lång länk.

Jag och Aurora cyklade ner till raman. Jag badade inte, men rora gjorde det.Brrr! Sen var vi där typ i 40 minuter. Sen cyklade vi hem, för det började regna.Sen när vi kom hem så åt jag och bästavän, och nu sitter vi här som tvvå datanördar. ): Och vi kollar på fotboll, eller åtminstånde jag. 8D

Här länkar jag Aurora.
 KLIIIICKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Ingen Haninge Centrum

Satsar på Aurora ist. Har ingen lust att dra till haninge centrum, Sandra ska dit med Lovisa nu när jag inte ska med. Men vi kommer ha kul ändå. Jag dricker ramlösa. Och spelar på Aurora's modell fortfarande, jag har inte liv. Mobba mig inte. Puss. Auroras modell heter AuroraO.o & Min heter Ballamyfellah. ( Med punkt, ja. )


Lol.

EVITA ÄR KÄR I EN BOLL SOM KAN FLYTA PÅ VATTEN / Aurora.
Haha, håller på att snacka med Aurora på msn nu. Vi ska vara idag, efter jag och Sandra har varit i Haninge Centrum en stund, saknar Rora fettmamycket.♥ Jag har ingen aning om vad vi ska göra, sova? Nä, kissa? JA! skoja, men vi ska väl för det mesta vara ute, tror jag. Eller inne på datorn. 8D<3 Men pusshej, ska spela på Rora's modell nu, BAH FÖR JAG ÄR SNÄLLAST!

Rora's jättesöta hund Evita. Stort © På bilden. :)
Nu ska jag spela vidare på Aurora's modell, den är snart Supermodel Silve.


Hur kan man inte älska honom?

Ärligt asså..?









Han är den mest underbaraste killen på planeten,jorden,universum,världen.


Uppe än.

Är fortfarande uppe, men Sandra sover! Tror jag. Skulle vara uppe hela natten inatt,får se om jag går och lägger mig eller om jag är uppe vid datorn hela natten. Idag vet jag inte vad jag ska göra, antingen ska jag vara med Bästavän, eller åka till Haninge centrum med Sandra.Det är faktiskt jätteljust ute, nästan sommarljust. Haha (?) Mamma börjar jobba klockan 08.00 idag morse. Så vi får se om hon hittar mig här uppe när hon går upp vid 7 sen. Haha. Btw: Jävla skit, glömde kameran hemma, blev inga bilder av laget. :'(


Hemma. :')

Hemma från Göteborg,Liseberg. Fan va kul jag har haft, bästa veckan i mitt liv. Sandra blev jätteglad när jag kom hem,och mamma oxå. Det började med att vi kom ner till Göteborg vid 20.00 tiden.Så vi packade upp våra sovsaker och någon timme efter skulle vi sova, vi skulle ha match klockan kvart över 8 dagen efter. Vi förlorade den första matchen med 0-3, men vi är INTE vana vid att gå upp så tidigt och spela match. Andra matchen vann vi med 4-0. Vi mötte ett norskt lag, de var inte jättelätta. Men vi vann de. Den sista matchen vann vi oxå, men 2-0. Och jag var utespelar på 2:a och 3:e matchen. Och på kvällen var det disco i ''frukostsalen'' och det var så jäkla tråkigt. Hahaha, så jag och Lelle gick till skolan igen. Dagen därpå skulle vi ha match vid 1. Vi förlorade den med 0-1. Men jag gjorde en ''Benparad'' Och matchen efter den matchen hade vi en till, och den vann vi. WOHOOOOO! Så vi kom 9:a av 32 lag. Fattar ni vad grymt det är?! :o Ska vara uppe hela natten idag. *STOLT* *Host*


BELLA!

JAG KOM UPP I EN LEVEL PÅ DANS-SHOWEN TILL DIG =D


HAHA måste ses!


Kommisarie Späck, sååååååååååååååååååååååååååååååååååå min humor :')


1½ timme kvar..

Kan inte nån typ sätta ni vet Nicke & Nillas turbo hjul på pappas bil och så bah BRUUUUUUM så är dom hemma nu istället, fyfan vad jag saknar dig Isabel. Så jävla tyst utan dig :*


Working my butt off.

Sitter och kämpar häcken av mig för att jag ska klara dessa jäkla spel på gSm, go Sandra!


Tjatja, sandra här igen.

Fråga inte varför jag skrev rubriken sådär, när den borde ha stått där jag skriver detta. Jaja, eh ni ska få två videos som jag och min kompis gjorde under helgen. Dom är på Engelska, för vi hade lust. Och Isabel, va inte orolig.. jag har kollat medlemsskap och flygplanet varje dag =) Saknar dig. XoXo!


Och isabel är väll blond..?

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.


Hur dör blondiners hjärnceller?
- Ensamma.


Vad kallar man en blondin med två hjärnceller?
- Gravid.


Isabel läs detta!

Hehehehehehe miss yaaa


Eh jag har inte direkt så mycket att blogga om, men när du ser det här Isabel så jag gjorde ett forum om dig på gSm. Fattade inte direkt så mycket men jaja, det duger. LÄÄÄÄÄÄÄÄS HÄÄÄÄÄÄÄR.

Jag och Isabella vaknade för typ 2 timmar sen och vi har bara legat och degat i sängen och hon spelar ett skitmobbat spel, typ Chuzzle (?) Haha.. aja, snart är det väll lunch för våran del och det är ju NAJS. Aja, whatever.. älskar er alla! Nej det gör jag inte, för jag vet inte vilka ni är och ni läser ju bloggen för Bellas skull men jag bloggar för eran skull! Feeeeeeeett dissad jag blir. Eller vad snackar jag om? Jaja. Puss


Saknar dig Issaaaaaaaaaa!


Du betyder världen x1000 för mig

Nu ska jag ta upp kontakt med Hanna på facebook så ska jag prata med henne om hur tomt det är utan ens lillasyster i 5 dagar (typ). Och imorgon ska vi hem, då får jag träffa Isabel! WOHOOOOOOOOO!

Edit: NOOOOOOOOOOOOO! Kom på nu att hon kommer hem på måndag eller tisdag. Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan. Aja, love you Belli ♥ / www.potatismos.blogg.se


Gästbloggning.

FÖRLÅT ISABEL ATT JAG INTE BLOGGADE IGÅR. Jaaaaaaaaa, förvånarmig att Bellas besökare fortfarande är bra eftersom hon inte bloggar.. jaja, detta var allt för mig och jag återkommer självklart ikväll.. om någon timme typ. Haha jag har typ inget liv så jag sitter och kör nått mupp-spel på Isabels dator.. typ monopol på en data? Aja nu ska Isabella ha datan, bloggar sen. / www.potatismos.blogg.se


Hejdå bloggen.

Jag åker ju till göteborg idag klockan 1, och skolavslutningen slutar ganska sent, vid 10-11. Så jag hinner inte blogga. Men Sandra kommer gästblogga ibland. Jag ska på fotbollscup tills den 4 juni. På måndag ska vi till liseberg. :) Aah, måste fixa mig nu. Hejdå.


Ut nästan :p

Ska dra ut med min granne nu och köra lite fotboll. Vi hörs kanske inte mer ikväll. För jag har suttit meeer än halva dagen och imorgon ska jag upp tidigt för att hinna sminka mig och platta håret inför skolavslutningen. Sen ska jag dra till GBG. Önska mig lycka till? :)<3 + Förlåt att det inte blir bilder, men orkar inte ladda upp. :o


Sportfåne.

Haha, jag sitter och kollar på fotboll på youtube nu, mest räddningar & mål så jag får lite inspiration för att bli en bättre målvakt. Eller, jag är ju redan bäst men men ;) Sandra&Lollo kom hem från skolan nyss. Och aah. Skittråkiga inlägg jag gör. ):


kom precis hem.

HAHAHAHHAHAHA. Vi fick sluta typ 30 minuter senare, för hela klassen var ett rent helvete. Men dock inte jag. Eller någon utav tjejerna, endast killarna. Eller det var typ så. Annars var skoldagen helt okej, vi tränade ute hur vi skulle stå imorgon på avslutningen. Jag står längst fram, eftersom jag är kort. och Emily&vicky&Cornelia stod precis bakom mig. Så jag var inte helt ensam. Och vi sjöng '' Den blomstertid nu kommer '' ååååh, varför? Vi kan ju redan den. Hahaha. Men maten var ganska god. Pussheijiijiji.


Bad nästa.

Kom precis hem från fotbollsträningen, eller jag har fikat oxå. Men nu ska jag hoppa in i badet en stund, och så får ni förmodligen ett inlägg imorgon bitti eller när jag kommer hem från skolan. På fredag ska jag fan bara chilla med laget, fyfan!♥ mamma.. Klaga inte. :)<3


Dags för mig att logga ut.

Har varit inne för länge. tjo.


Shulyllulu.

Har absolut ingentng att göra. Vet inte varför jag ens bloggar just nu. Ingenting roligt har ju hänt, me jag måste hålla update bra. Dricker fortfarande Ramlösa. Pappa har kommit hem, han duschar. Sandra är i Tyresta by typ, eller något. Mamma sitter i kassan, och jag sitter häe som ett fån. -.- Menmen, någonting måste man göra. :p


Tjatja.

Kom precis hem från skolan, skittråkig dag. eller ah, som vanligt dåra. Vi hade idrott idag igen, vi körde fritt..Precis som igår. Jättekul?Nej..Nu har jag bara druckit ramlösa. Imorgon är det sista rikiga skoldagen, fyfan va skönt med sommarlov, chillchillchill. Seriöst?! Tycker ni att mitt liv är intressant, haha. Liksom? Skriveer om sammasaker hela tiden. alltid.


Oh, herregud!

Herregud, gash,omg,haha. Har inte tänkt på vad jag ska ha på avslutningen på Fredag! Vad ska jag ha? Jag hatar klänningar och kjolar. Fyfan..Men jag ska typ ha tights och en top, men jag är inte riktigt säker. Hjälp mig? Ska jag ha tights och en tunika eller..? Åh, hjälp mig. Behöver svar på Torsdag, gärna tidigare. Nu ska jag gå och duscha.Imorgon blir det update, det kan jag kanske lova. :p

I lördags.

I lördags.

Kommeri nte ihåg, inte i lördags. :p


Gammal goding.♥


Ååååh.<3


Haha.

Förlåt att jag inte bloggade igår typ, men jag har inte haft tid. Idag var det skola, skittråkigt. Som sista lektion hade vi idrott.Det var typ .. Fritt. Jag körde cub. Haha, orkar nte förklara vad det är om ni inte vet det. Men iaf, sen gick jag hem. Eller jag snackade med Emily först typ en kvart. Sen hade jag superbråttom för jag skulle till fotbollsträningen. Och pappa skulle till tandläkaren. Så Peter fick komma och hämta mig. Det är vår tränare. Men vi tränade i Haningevallen. Jättekul.

Saknar dig. ):<3


Älskar dig.


Cuz whenever you smile, i smile. Inget utan dig, storasyster.♥


Dags att dra.

Ska dra till skolan nu, orkar inte gå.Så mamma får skjutsa mig till skolan,
 eller till slöjden. Pussochej. :)


Godmorgon!

Håller på att spelar på GoSupermodel,HAHA. Jag äter typ frukost oxå. Jag vet inte när, men någon gång under dessa 5 SISTA dagarna på länge ska vi ha matteprov. Jag tror att det kommer gå ganska bra för mig, men jag är inte säker. Bilderna jag la ut igår var bara hälften, jag har dubbelt så många!♥ Idag är det.. måndag. Och vi har slöjd. På skolavslutningen vet jag inte vad jag ska ha på mig. Inga klänningar&Kjolar..fy&Blä. Hatar det. :pPuss.

<3


Bildbomb 1

Gårdagens bilder:












Glömde ladda upp i 500, förlåt. :p





Ego stunder:









Gamla bilder:







Nu orkar jag inte ladda upp fler.
Bildbomd nr 2 kommer inom någon/Några dagar. :)


BILDER PÅ GÅNG!

Håller på att överföra bilder från kameran till datorn. Var förberedda på bildbomd.Typ.


De ''vann''

Tydligen så vann de andra. 3-2. Men sista målet så höll jag bollen I HÄNDERNA, men en tjej sköt in den, men hon sköt när jag hade bollen i mina händer. Jävla dåliga dommare asså. -.- Lina&Mimmi var där oxå. De gick i vårat lag förra året, de går i ett annat nu. ): Men det var egentligen 2-2 men aah, sånt är livet.Puss.


Drar .. snart.

Förlåt för jättedålig update. Men jag var tvungen att spela på gSm. Vill bli Supermodel. Men snart ska jag iväg på fotbollsmatch i Lyckeby, vi ska möta Enskede som inte är dåliga. De har gjort 22 mål på 12 matcher. Det är grymt bra. Men jag hoppas iallfall att vi vinner. Och jag ska göra mitt bästa i målet. Ska slänga mig hur ont det än kommer att göra. Och vi ses typ efter det, haha.♥ Pusspåer. Btw: Igår på kvällspromenaden tog jag massor av kort, vet inte om jag orkar lägga upp dem.

Bron vid Ica Maxi.


STATOIL.

Ska dra till statoil med mamma nu. Ska köpa något gott där. Uppdaterar efter. Pussochhej. Kameran hänkar. Kanske tar lite kort och lägger upp. Men bara kanske. Men det blir kanske inte heller någon bildbomb, bara 5-6-7-8- bilder. Eller jag vene.  ceya!


Bildbrist

Det kommer nästan ALDRIG bider från min kamera, men det är för att jag är så slö för att ladda upp dem i datorn. Haha, men jag kanske göra det senare eller om några dagar eller något. För jag älskar att fota.♥ Det är verkligen otroligt kul. Jag har precis kommit i gång med fotograferingen, så jag har inte jättemycket foton i kameran. Vi ses


Dagens låt.


Owl City - Fireflies.


Sommarkryset.

Kollar just nu på sommarkrysset. Det är reklam just nu, Själv bryr jag mig inte om sommarkryset, det är jättetråkigt. Så jag lyssnar bara på alla röster. Förlåt för sämst update idag. Imorgon ska vi oxå ha match, och dom är jätteduktiga.Vet inte hur många inlägg till det kommer idag, men några till kan ni ju få. Hm..Vad kan jag mer säga? Kollar på lite bloggar och statistiken är fantastisk! Love U All.

En ful vattenbild.
Nu börjar det igen,puss.


Film.

Kollar på film just nu, i taket lyser stjärnorna. Den är ganska bra, men den borde vara lite längre.Men annars är den helt okej. Jag har ingenting att göra, har skittråkigt.

Har ni sett filmen? Hiss/Diss?
Ni borde se den, toppenfilm.♥


Seriöst.

Sandra! Jag bad dig gästblogga innan jag drog till matchen, men varför bloggade du inte för? Du gör aldrig det precis när man säger till, utan du måste bli tillsagd 1000 ggr innan du gör sånt. Blir så trött på dig.<3

Kom precis hem från matchen mot segeltorp.Och vi vann med 3-0. Jag stod inte i mål,utan det var Jessica som stod. Hon var jätteduktig. Jag var i mitten, jag gjorde nästan ett mål.:p  Och jag blev jätteglad när vi vann. Jessi gör skitlånga utsparkar. Skitbra!

gillar inte dig längre, Zac. Du är ute.


Yow!

Tjatja.  aurora här :D
jag har tagit över hennes blogg mohahah½ :D
men jag är snäll ;)

isabels kusin.
puss

Sötast.

du är sötast
du är finast
du är underbarast
du är bäst.
du är allt.
Älskar dig, bästavän.♥
AURORA.<3


Kulkul.

Fattade inte hennes humor:


Nu spelas @youtube.


Justin Bieber - Bigger.


Tjatja.

Tjatja.
Kom nyss hem, har bara druckit ramlösa.Idag i skolan var det en tråkig dag, som alla andra.Nu äter jag klubba. Men jag orkar inte skriva just nu, har andra saker för mig. Puss.


Godmorgon. :3

Har precis ätit upp min frukost. Igår var det bråk mellan mig och mamma.. Men det är uträtt nu, vi är ''typ'' vänner, nejmen, vi är vänner. Nu har hon åkt till jobbet och jag sitter vid datorn. Och Sandra sover.  Och hon blev ledsen igår för jag fick mitt utbrott på mamma, men hon sa ju Cp till mig, hahah. Men allt är lugnt nu. Och det är bra. Och jag är jättetrött.

Idag är det fredag, sista dagen på denhär veckan. Helgen har faktiskt gått ganska fort enligt mig,om du ville veta det. hahahah. Jag ska strax gå till skolan, ska bara hitta en lämplig tröja att ha på mig, den jag har på mig JUST NU är för uringad.:p Så den ville jag inte ha i skolan för jag orkar inte dra upp tröjan helatiden, hahahHAHAHAHH. Men nu ska jag dra. Ett till inlägg kommer KANSKE.



Orkade inte ladda upp i 500.


Time to Log out.

Ska ut en stund, har varit inne jättelänge. Puss.
ORKA BILD I INLÄGGET! :pPpPpP


Åhhhhhhhh.

Har så jättetråkigt. Vad ska man göra?! kom med förslag . . . Orkar inte dansa,sjunga m.m Utan jag vill göra något med datorn, säg något spel jag kan spela. Okej, spel är töntigt. Men ändå, jag har ju så tråkigt. Okej, det ända jag kan göra är att fråga Vad gör ni&Hur mår ni. Sen är tankarna slut om vad jag ska göra. ;p Det ända roliga jag gör är att vara inne på gsm.

Försökte göra en header,
 men det gick åt skogen.
-.-


OMG

Älskaälskaälska låten.♥
OMG - By Usher.


Yeah.

Har suttit inne på datorn en bra tag nu, men jag orkar inte stänga av. Jag är jättepissnödig, men jag orkari nte resa mig upp ich gå på toa, jag är så lat. Idag i skolan hade vi SV MA& MUSIK. Matten var tråkigast. På svenskan fick jag använda datorn, en blå minidator. För jag skulle skriva ner min berättelse på den. Men annars var skoldagen helt OKEJ. Det var inte så god mat, ris och kyckling blev det. Nu lyssnar jag på musik och kollar på klipp. Pussss.

Bästavän, vi mot världen.♥


Snabbt inlägg.

Hela familjen försov sig idag. Så jag har jättebråttom nu. Går till skolan själv idag. Eller det gör jag ju alltid. Men ah. Hoppas det går bra på fförhöret i skolan idag. På SVENSKA:n. Men nu lackar mamma typ, så jag måste gå nu.. Men vi hörst. Pusssss.

Vem är det? HAHAHAHHHAHAH omg, det är jag. Såg det inte själv.
©


Justin Bieber


Justin Bieber - Baby.

Justin Bieber - Never let you go.

Justin Bieber - One Time.

Justin Bieber - One Less Lonely Girl.

Justin Bieber - Never Say Never.
Så jävla underbar.
pictures_of_justin_bieber.jpg image by joreeljhasot
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag gå och sova. Imorgon vill jag vara pigg hela dagen.Jag bloggar troligen när jag kommer hem, om det blir ändring så märker ni det pga dålig update. Pusshej.


Tack Hanna, söta unge.♥

Tack för headern, är så jävla nöjd! Det blev jättefint och bättre än vad jag hade tänkt mig.Kom nyss hem från fotbollsträningen. Hanna var där, påväg hem frågade hon om imn mejladress till bloggen, och då sa jag det. Då fixade hon det.Och Sandra ropade på mig, och hon hade min blogg uppe! Och då såg jag den, och jag blev skitglad. Tack Hanna. skitsnällt gjort.♥ Im so happy i'm so glaaaaaaad. :D
Hiss/Diss på min header?


Dagens videosar.


One Time Parody.


Love Me Parody.


Bad Romance Parody.


You Belong With Me Parody.


Hejhejhej.

Tjtajta, jag kom hem från skolan för en stund sen, typ 15 sen. Idag i skolan var en helt okej dag, som alla andra dagar .. Altså vanligt. Idag i skolan hade vi inte idrott som vi skulle, för att våran idrott's lärare var på idrottsdag med småglinen eller vilka det nu var. vi hade MATTE som första lektion, sen var det rast. En stund efter var det mat, sen rast igen.Sen hade vi NO, då skulle vi sortera godisar, sen fick vi äta upp det. Ganska gott. Sen var det musik och vi höll på att fixa med våran låt som vi har kommit en bit på nu. Den är ganska bra. Maten idag var jättegod, det var lasagne. ( Stavning ) Jag har 2 svenska läxor att göra tills imorgon, hoppas att jag hinner göra dem, men jag har redan gjort en av dem. Jag har den svåra kvar, man ska skriva en berättelse.

Ikväll ska jag på fotbollsträning, i Båtsmansskolan,Vi ska kanske göra lite match, och vi ska träna avslut! För det har vi lite svårt med, men det blir bättre och bättre iallfall så det är ju bra. Och jag hoppas att jag får vara utespelare på lördag eller söndag, för jag har stått varenda match nu som inte Emilie har stått, men hon har skadat ryggen.Så hon kan inte komma på träningen på 3 veckor. ):<3

Stolt fotograf.


Godmorgon!

Vaknade tjugo över 7,och jag var jättetrött. Gäspar här helatiden. Men annars är allt OK. Igår på fotbollen så var det jätteroligt, vi körde låtsas-match med laget. Jag var top&Mitt. Jag höll på att göra mål, men jag kom för långt ut, och jag skjöt, men den kom rakt på honom. Så det blev inget, men jag gjorde en målpassning via inkast till Olivia som gjorde mål. Men det var ändå jättekul. Sen var träningen slut, då hämtade pappa mig,då åkte vi hem och då var det matdags. Och efter maten duschade och badade jag.

Idag är det ingen idrott på skolan, vet inte varför. Vi får sluta tidigare oxå. Orkar inte vara med någon idag, alla är är så tråkiga att vara med.Men när jag kommer hem bloggar jag, tror jag. WOHO! Nästa vecka är det skolavslutning! Och då ska laget åka till göteborg. :DDDDDDDDDDDDDDDdd

<3


Bilder.








I Skogås när jag testade ett linne.




En jättefin hatt.

Hade 2 hattar på mig.

I bussen,påväg hem från shoppingen.


Orkar inte mer. :p

Orkar inte vara inne på datorn mera. Ska gå och vila innan fotbollen. puuuuss.

Fotboll ikv.

Eller någongång ikväll iaf, eller kanske tidigare, vet inte. Men vi ska träna fotboll i Haningevallen. Och jag gillar inte att träna där, Hagaskolan är min favoritplan,förfan. Men euuuuuuw fick nyss hårspray i munnen, fyfan va äckligt det smakar. :p  Men den bästa i våran lag enligt mig är:
Tindra
Jessica
Nathalie
Och jag * Skrytskrytskryt * :D
Vad gör ni justnu? Själv är jag inne på gsm, kolla min modell Ballamyfellah. ( Med punkt i slutet ) Så ger ni mig gåvor kramar och populäritet! Tacktack..Nu ska jag göra något utanför bloggen som ni inte får veta, ska ut och festa. dreeeeeeeeeeeev. Idag på skolan, så reta Christopher mig genom att säga '' Surkärring '' men han är bara kär i mig. I know that.


HejPåEr. :

Hejhej bloggen. Kom nyss hem,typ. Och jag äter mat. Jag kan skriva resultaten på de olika sakerna vi gjorde. Håll i er jävligt noga.

Läng: 2,80.
Höjd: 1,45.
Sen åkte stången ner. ;p
60 meter: 11,71.
Kast med liten kärring: kommeri nte ihåg. :p
Men jag blev väl ganska nöjd med alla resultat. vid halv 11 så åt vi lunch, sen fortsatte vi med grenarna. Det blev roligt, precis som jag önskade att det skulle vara. Jag ska kolla på '' I taket lyser stjärnorna '' Tycker det är en grymt åssum film asså.

Update: Skulle läggas upp vid 1.


Statistik. WOHO,

Fattar ni att jag drev i rubriken..? Hoppas det. Nejmen, jag har haft NU 4 besökare. ´Fler kommer väl. Ska dra till skolan nu.. Eller jag måste åka tidigare, för att jag ska köpa en ramlösa till pikniken idag. Älskarerminafåläsare som vill läsa min blogg!♥


Godmorgon.

Hejhej, sitter vid min dator nu,igår satt jag vid typ en 4 års gamla.Aja.. Jag ska snart äta frukost och sen ska jag vara inne lite till på datorn och sen ska jag typ göra något annat, vet inte vad jag ska göra bara tråka. Igår somnade jag vid kvart över 10. orkar inte skriva med digital.:pPpPpP. Nejmen, aah..

 Fick sms igår att min bästavän hade varit på sin första fotbollsträning, och inte visste jag att hon hade börjat på fotboll. Nej, verkligen inte. Men hoppas att hon vill fortsätta, för jag vill att hon ska vara glad.Hon skrev oxå att det var roligt, och då blir man ju varm. ♥


bloglovin
RSS 2.0