:)

Som ni märkt har jag dålig update, men jag bloggar numera på http://bellabby.blogg.se istället, jag vet inte hur länge jag kommer blogga där, när jag inte orkar mer, kommer jag tillbaks. Men jag loggar in på denhär varje dag, och kollar komentarerna och så. Puss.


SVAR PÅ TAL!


SVAR; jahaaaaa, jadu, det kan jag, självklart. Skicka bilder på msn bara. Så fixar jag allt detdär. Love u . ♥


Bieber om 10 år? :)


En tjej la up detta på Youtube, vad tycker ni? Självklart var jag tvungen att komentera, look;

Men vad tycker ni?


- Sista

Ursäkta, men äru sjuk eller..?

http://blondaa.blogg.se vad tycker ni om han..? :s


i miss .. ♥

Något jag saknar, något enormt .. är min förra skola, Svartbäcksskolan! Nästan allt där var perfekt, kompisarna, jag saknar seriöst killarna, i min klass. ♥ William, Victor & Johannes. Victor bor på min gård, men vi är ALDRIG eller har ingen kontakt alls, & Tjejerna saknar jag mest av allt, Linnéa är den jag träffar mest, för hon går i mitt fotbollslag! Men Alva,och alla dem andra underbara tjejer, herregud vad jag jag saknar allt! ♥ Jag saknar min lärare, men min nuvarande är bättre, i think?! :o

Anyway.. För typ ett tag sen, så firade jag, Sandra & mamma pappa, med lite tårta o grejor! Och vi hade jättemysigt, i drygt en timme så satt vi bara o hade myyyyyyyyys! Anyyyyyyyway nu ska jag gå och läggam ig, så jag orkar med skoldagen OCH träna på min engelska läxa..-.-


Jäkligt grym!


Jag har aldrig riktigt gillat Paow, men detta förändrar allt! Så jävla grym låt. Båda har så sjukt fräna sångröster! What do you think?! ;)


dra.


SVAR; Han är bög föratt..? anyway så är han INTE bög?! :s
Godkänner inte komentaren, idiot.


grrrrrrrattis pappiraaaul!

Min farsa, han fyller 40 år idag! :D Gratta honom NUUUUUU! 
Grattis pappa, love u . ♥

HIPP HIPP HURRA,HURRA HURRRRRAAAAAAAAA!


07.07

YOU KNOW WHAT TO DO HOOOOMIE!


skit

Jag saknar dig, jag saknar att ens du inte är nära mig, mitt härta svider såfort jag tänker att du inte är närvarande - nära mig. Jag hatar att du bor där, kul för dig. skit för mig. Jag saknar dig, så du kan nte fatta, tårarna bara brusar i mina ögon ibland, tänker på dig när jag är i skolan. Jag kommer ihåg tiderna med dig, när vi tom var på dagis, vi var bäst. Det var bara vi 2. Nu bor du där borta, men din låtsasfamilj o din mamma. Jag hoppas ni har det bäst, men jag mår skit över att du inte finns här, nuförtiden kan kan inte springa ner till dig o fråga '' VARA? :d '' Utan vi måste vara på ett lov, jättekul, yay. -.- Jag saknar dig fukkingmycket, inget är sig likt utan dig, varför kan du inte komma tillbaks, bara för en dag? Och helst vara här föralltid. Bara vara med mig. WHYWHYWHY?! Jag kan bara inte fatta att det har gått flera månader utan dig, känns som flera år. Mer än det, FLERA LIVSÅR! Mitt hjärta svider, mina ögon rinner, jag mår skit. Jag hoppas att du läser dethär,bästavän,syster, ÄLSKLING. Kom tillbaks. I need you, more than you can think. Jag älskar dig, och hoppas att du mår bra. Everytime u smile, i smile. Jag får väl bara ta skiten och fortsätta leva - helt enkelt svårt! ♥


Sjuka söta underbara älskade unge, kom tillbaks. Jag kan inte leva utan dig. Fyfan. <333333333


Hissar olika bloggar!

http://nelluw.blogg.se http://potatismos.blogg.se http://thimas.blogg.se http://photoness.blogg.se & http://ttildon.blogg.se/

GRATTIS TILL LÄNKARNA. Nemen, era bloggar är grymt intresserade, läser everytime. Alla ni uppdaterar ofta och ni skriver aldrig om tråka saker, grattisgrattisgrattis!

Svartvit. wow.


Älskar .. ♥


Per Gessle FOREVER in my ♥


SVAR PÅ TAL!


SVAR: Självklart kan jag det, men vem är du? Frida,Elin eller matila? Jag frågar eftersom du inte har länkat din blogg! Puss på dig, vem du nu är! :D


<3


Video jag haqr gjort till Simone, nyss.

Idag i skolan, så var det fotografering, det gick bra.. hoppas jag! Jag fick sitta ner, eftersom jag är så kort. Men annars gick allt bra. Dagen gick väldigt snabbt, tycker jag! Men vi slutade 14.20 & Då gick jag hem påengång, och nu är jag här! Good huh?


20.20

YOU KNOW WHAT TO DO!


Diiiiiiiiiiiissar er!

Idag i skolan, så var det kul, trodde det var skolfoto, för det skulle ha varit idag, men dem ändrade, och det hade jag missat! Så när jag kom till skolan så var jag sminkad, men som tur var va jag inte den ända, utan Simone hade oxå, eller vi hade kommit överrens att vi skulle fixa oss! Men jaaaaa, sen hade vi massa av lektioner, eller inte mer än vanligt, men ja.Efter skolan så gick Simone hem med mig, vi kollade på Alvin o gänget 2. Hon har aldrig sett den! Så det var något nytt för henne! O sen vid någonting så skulle jag fotas.. Och det gick bra .. hoppas jag! & Vi 6 tiden så skulle Simone gå hem, jag följde henna en bit! Så tog vi massor av bilder, typ! Puss.

Sandra o jag! ©


-


Svartvit eller färg? Vad tycker ni är snyggast?


Bilder from today!


Sandra i väntan på bussen.

Jag, på dooooonken

På donken 2

på donken 3

Naaaaaails

The tröjaaaa

TRÖJAAAAAAAAAAAN PÅ MIG.

Tha computah

Tha snüggiiiiish

Tha snüggiiiiiishhhhh 2

Vädret!


Tur!

Ni vet tonårs tjejen som kastade valparna i sjön? Dem lever, läs;

Valparna kastades mot en säker död

- mirakelräddades.

75-årig pensionär hörde deras kamp för livet

Flickan kastade 6 hundvalpar i floden och publicerade en anonym video på Youtube.

Det skapade lynchstämning på internet.

Men nu kommer en glad nyhet: valparna har mirakelräddats av en pensionär.

Människor runt om i världen blev upprörda och krävde att flickan som slängde 6 valpar i en flod med starka strömmar ska hittas och straffas.

I videon, som publicerades på Youtube och spreds som ett löpeld på internet, ser man hur hon lyfter upp den ena efter den andra ur en hink.
Ilska runt om i världen

De försvarslösa hundvalparna kvider medan hon kastar in dem i det iskalla vattnet.

Videon blev snabbt en världsnyhetet. Gärningen uppmärksammades bland annat i tv-kanalerna CNN, CBS News, FOX 5 News, samt tidningarna Telegraph, New Yprk Post, Daily Mail, The Sun, Metro, Mirror, Totonto Sun, Pravda, nyhetsbyråerna AP och AFP.

Läsarna och tittarna rasade.
Kändis utlyste belöning

Tiotusentals äcklade människor, bland annat på Facebook, krävde att hon identifieras och straffas.

Hollywoodregissören Michael Bay utlyste en belöning på 50 000 dollar till den som kunde hjälpa till med information som kunde leda till att flickan grips.

Hundratals dödshot mot henne har publicerats på internet. Händelsen blev en uppmärksammad nyhet i världspressen.

Kort efter det identifierades tonårsflickan av bosnisk polis och hennes far kallades in för förhör.
Räddade – i sista stunden

Flickan kommer från en stad i centrala Bosnien och riskerar nu upp till 45 000 kronor i böter.

Hennes mamma berättar i kroatiska tidningar att flickan mår så dåligt av allt att hon fått söka psykiatrisk vård.

Men i dag fick historien en lyckosam vändning:

Valparna blev mirakelräddade – i sista stunden.

En 75-årig pensionär, Ruza Pavlovic från Bugojno, var på väg till sin potatisfält när hon hörde konstiga ljud från floden.

– I en bäck såg jag svarta valpar som försökte simma upp ur vattnet, säger hon till tidningen Vecernji List.
Flöt in i en bäck

Valparna hade tur – strax nedanför stället där de kastades i delar sig floden och går ut i en liten bäck.

Strömmen drog in hundarna dit, där vattnet inte är så djupt.

Ruza Pavlovic tog upp fem valpar och tog med sig dem hem – utan att veta vilka rabalder det uppstått kring dem.

Den sjätte valpen fanns inte i bäcken.

– De är friska och glada. Mitt problem är att de behöver minst tre liter mjölk om dagen och jag lever bara på min lilla pension, men jag har inte hjärta att överge dem, säger Ruza Pavlovic till Vecernji List.

Fattar ni ingenting av detta?! Och har ni inte sett när hon kastat i? Check it here; http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig


Wooooooh

Det började med att jag o Sandra åkte till Haninge Centrum, där köpte jag en jättegullig tröja. Där det står en text. Och så letade vi och letade vi efter nya fina saker, jag hittade en munkis, men den hade inte storleken S. Så det gick åt skogen .. Så då gick vi till Donken och jag åt cheesburgare & Drack cola! Sen gick vi till videobutiken & Hyrde varsin film, jag hyrde Alvin o gänget 2! (a) Och nu har jag kollat klart på den. (Y) & Nu ve3t jag inte vad jag ska göra. Puss


Yeah!

Gör en video om gurkor & Ostar! Pappa sa åt mig att göra det.


godmooorgn

Ska sitta o göra en video nu, en kort video! Men först ska jag göra ett inlägg till YOU GUYS! Idag ska jag och Sandra åka till Haninge Centrum, förmodligen shoppa dåraaaa, vad gör man annars där? HAHA, så jag vet inte om det blir jättemycket update idag, men jag bloggar så mycket jag kan! Kisssssssssssssssssssssses.


''Sminkhörna''

Ni kanske inte att jag sminkar mig? Nej, jag gör inte det i skolan, eftersom vi typ inte får det. Jag har dock inte frågat, men om JAG börjar, så kommer killarna börja kalla mig för fjortis, jo, det är sant. Eftersom på ett skoldisco så hade jag Mascara o Läpgglans, och så hade jag plattat hår. Han Bah ''fjortis'' Han var väl inte seriös, men det känns lite B ändå. ;) Men ibland sminkar jag mig, bara för att..
 

 
Både mamma o pappa är lite halvsura och tjatar på att jag måste stänga av, nåväl grattis morsan & Farsan, ni får som ni vill. GODNATT! 


Jadu ..

 

Vad ska man säga om dessa bilder? Kvälls-outfits-bilder Kanske? Jaja, dt kör vi på! Nänu ska jag tänka vad jag ska blogga om, ska kolla runt på bloggar o sådär nu!


Oh bbbbbby

Hell yeah baby! Slå dig i pannan, kärringgubbstrutt.

 


Felicia gumman§


Till Felicia älskling!♥
Tror jag ska börja göra sådana videos ofta, dock inte bara om mina vänner, bilder o klipp på Justin kanske? Och kanske dagens videosar och sådant?! Men vad tycker ni? :)


Laaaaala

  
Fick bilder av Angelica i min klass. Hon ska ge mig fler, någon gång.. Såklart får betalt, 2:- styck! Bra pris huh? Hon får betalt, eftersom BIIIIIIIIEBER är bäst, nemen, jag får bilderna för att hon hatar honom, hahahah. Men jag är jekligt glad att jag får dem. Tack Angie.♥


Men HAHAHHAH


Man ser ju bucklan genom byxorna på han?! Snoppen, Vad tycker ni om detta?! HAHA, n ejdå.


THE TIME IS HEEEEERE

Satt o kämpade ihop videon,ändå. Hade ändå så tråkigt. Så njut av detta.
Låtar:
The chipettes & The Chipmunks
& .. Damn .. kommer inte ihåg namnet.


MHHHHHHM!

Hade grymt tråkigt igår natt, så jag gick o la mig vid 5 tiden på morgonen. Dock kändes det inte som morgon, eftersom det fortfarande var jättemörkt ute. & Jag vaknade vid 9 tiden.Hhiihihih, puss.
 
Sitter här oxå och leker med webcameran, beundrar mitt smink & Hår. JAG ÄR SCENE FÖR IHELV.....
Har dansat till justin bieber nu,för ett tagsen, det var kul, jag blev så hyper att jag gick ner 6 kg! Är man smart så är man! Moahhahahah, nejmen, ska fortsätta o dansa nu, har grymt tråkigt. Datorn kan jag inte vara med nu, eftersom jag har suttit i 2 timmar idag, REDAN! Men vi hörs senare idag. Puss på er, och saaaaaaknar mig inte. Varför säger jag den meningen helatiden?! ):


tjoheeeeeej

I'm still awake! WIHOOOOOOO! :D



SER NI NAGLARNA? :D Köpte dem för nån dag sen, fixade dem över 12. :)
NeonRosa & Turkosa. Skitläckra.


for the first time ..

Klockan är ca 3 och jag ska dyyyyyygna. Men nyss fixade jag mig som ''scene'' blev rätt nöjd, eftersom detta är första gången jag prövat på ene sådan sminknking och klädstil, men kläderna är int så märkvärdiga, eftersom jag inte har några riktigt SCENE kläder. Men smink ABSOLUT!! ♥


Blå ögonskugga, kajal o mascara! (Y)

I ♥ YU tröja.
Shorts.


Det kan ta sig..


Tryckte på en fel sak, när jag skulle spara videon .. om min familj! Får se om jag orkar göra en ny, senare.. Men det blir inte idag, i think. Även om jag ska vara uppe hela natten idag, så äre inte datorn som gäller helatiden på natten, utan jag ska göra andra saker.. Så får jag se om jag är uppe helt hela natten, eller går o lägger mig vid 4, som jag gjorde förrförra gången. Men jaja, det är jätteintressant. pussssssssssssssss.


Vänta ..

bloggar snart.


ýääh .

Nu har jag fått sushi i mig, så nu är jag jättetaggad för matchen! Jag hinner inte lägga ut videon nu, jag gör det när jag kommer hem. Är faktiskt inte klar med videon ens, så jag får göra klart sen oxå, kiiiiiisses.
 
någon våning i kryssningsbåteeeen, (yy'


Håller på med videooooo


Vet inte när den kommer bli klar, men det märker ni. Uppdaterar snart , pusshej.


Omg, crying


Gråter, gråter,GRÅTEEEER!
Äre fejk eller inte? :o


Palla ..

Palla att jag är så förkyld, att mitt snor nästan rinner ifrån min näsa? Det är så sjukt äckligt, tog nyss 3 papper och bara kleta på?! Men euw, vad äcklig jag är. Men jaja, jag ska försöka att hålla det inne, ni förstår nog vad jag menar med ''det'' om jag säger det riktiga, så bli ni .. äcklade, belive me! ;) Men ja, eh. aa.

EUUUUUW, verkligen förlåt om jag äcklar er, förlåtförlåtförlåt.


Fotboll idaaaag

Idag, någon gång, ikväll tror jag?! Så ska jag på fotbollsmatch, vi ska möta .. Älta. Jag känner igen namnet, så jag tror att vi har mött dem, dock vet jag inte om vi vann eller förlorade, men nu ska vi för *PIIIIP* Inte förlora!!( MOHAHAHHA, mamma, där fick du se mig ändra mitt svärord. ♥) Och jag drömde en äcklig dröm innan jag vaknade, altså för några minuter sen. Fyfasen vad SDKJFÖODKQPOAWEDFKASO drömmen var. Justin Justin Bieber var i en pool och badade, när han gick upp, blev han mördad, alla andra var kvar i vattnet, vi märkte ju ingen, och sen när vi märkte att han var borta, så låg han på en stol, i en genomskinlig säck, Han hade altså kvävts till döds. :'(


MEN FÖRHIHELVETTE <3

Jag blir helt såld på dessa videos, hurfan kan de bli så snyggt? Jag smälter. ♥


SCENE SCENE SCENE SCENE SCENE SCENE SCENE SCENE SCENE <33333333


bloggtorka.

Jagvet att jag suger på att blogga, men jag orkar inte. Puss. Får se när jag orkar blogga igen, blir förmodligen om ett tag, idag? Ingen aning. Men vi hörs, ily!♥


W0W

HHAAAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAH. Fasen vad söta people kan vara? Skitrolig juuuuu.
HEY COOKIE COOOKIEEEE. (8)


godmorgon!

Godmorgon alla pigga barn!
Hur sov ni inatt? Själv sov jag kanon, men jag blev fruktansvärt sur när jag vaknade av min väckarklocka. JAG VILL INTE GÅ UPP!! Skönt att det är helg om några dagar, haha. Så man kan ju inte klaga. Jag ska heller absolut inte klaga på skolan, eftersom jag inte hatar skolan, älskar gör jag ju inte heller. Helt okej altså. Och sånt gillas?! Idag i skolan, sååååååå har vi gymnastik, vet inte hur det känns i femman, har aldrig liks haft det, förra veckan, första skolveckan så var jag ju sjuk, då kunde jag ju inte vara med .. och på fredagen, hade vi oxå det, då var jag ju frisk .. och då visste jag inte att vi skulle ha gymnastik, & Då kollade jag på. Men nu,nu jävlar! Nu ska jag fortsätta packa ner min gympaväska .. Fan.

Är så jävla glad att du finns i mitt liv, ily! ♥


bloglovin
RSS 2.0