Hiss o diss!


• Soliga dagar, vadfan ska regniga och tråkika dagar vara bra för? Då kan man ju inte sola o bada o ha kul, då måste man ju sitta inne och typ .. läsa tidningar! Hur kul är det?! Inte ett dugg. SOL SKARE VA! HISSHISSHISS! :D 

• Coca cola! Jag verkligen älskar coca cola, det passar till alla ''onyttiga matträtter'' Som typ Pommes frittes&Mc donalds & Pannkakor o sånnadär smårätter, ellerhur? Så cola får en stoooooooor hiss för mig .. eller från mig äre väl? HAHAHHAHAH. Aa.

• ALLA mina vänner, ni är dem bästa som hänt mig. Jag älskar er, över HEEEEEEEEEEELA mitt hjärta, Alla ni har gjort att jag verkligen orkar gå. IBland har ni.. bråkar o jag oxå, och ibland (HELA TIDEN) Bråkar vi inte. OCh det är jävligt skönt, jag älskar er så jävla opkfeodrkölfsordfltk mkt! Förstår ni? Och 2 av ni .. NI ÄR FAN DEM ALLRA BÄSTA, JAG ÄLSKAR ER! Never you, never me.


• Sandra's laktost mjölk, smakar BARA smör? Skitäckligt. hahahah. DIIISS DIISSS DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS!

• När vi körde en fotbollsmatch, för några veckor sen, jag HÖLL bollen, och hon sparkade den IFRÅN mina händer, och dommaren ränkade det som ett mål. HALLÅ?! Jag höll i bollen, och hon sparkade, han sa att jag tappade bollen, OCHSEN sparkade hon?! Men jag HÖLL BOLLEN HELA TIDEN, NÄR HON SPARKADE GJORDE DET SKITONT, JÄVLA SKIT DOMARE SÄGER JAG!

• Att bloggare komenterar varandra's bloggar o säger ''ÄLSKAR DIN BLOGG!!! :d'' Menar dem det? Eller säger det så för att få mer besökare? Hm .. lite .. fundersam .. Nejdå, men det hatar jag. Hihihihihihiihihi.
• Att jag är beroende av datorn. Det känns som om .. datorn daatorn tar över mitt liv, det gör det ju .. men asså, jag är inte social irl, jag är bara .. datanörd. Men jag ska FÖRSÖKA att skärpa mig, sänka ner till 3 timmar om dagen, istället för 5. (tillexempen) heheh. Men aa. datanörden ISABEL!

Hoppas ni gillar mina hissar o dissar .. HAHAHHAHAHAHHA. sopa ju!


Kommentarer
Postat av: IsaBELLA

Okej bra! :)

2010-08-14 @ 10:56:03
URL: http://isabeeella.blogg.se/
Postat av: moa

sv: vad var fint:D?

2010-08-14 @ 11:20:53
URL: http://moahellstrand.blogg.se/
Postat av: Alice

Ungefär hur många unika besökare har du per dag?? (:

2010-08-14 @ 12:43:12
URL: http://ttiepjjag.blogg.se/
Postat av: Alice

Sv: Inte många, idag har jag hittills haft 59 unika och det är ovanligt mke :P

2010-08-14 @ 20:22:02
URL: http://ttiepjjag.blogg.se/
Postat av: Emily♥

Sv; För alla har typ sett den (som e twilight fans..

2010-08-14 @ 22:25:12
URL: http://finaemily.blogg.se/
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: samma :)

2010-08-15 @ 08:16:32
URL: http://nataliasoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Förutom Anonym.
Är du lat eller?

Din msn? (Bara jag som ser)

Har du blogg?

Vad ville du bby?

Trackback
bloglovin
RSS 2.0