I be there for you .. (8)

chäääääääää!
Kom typ nyss hem från skolan, det har liksom varit chill. Så gick jag hem, eller jag var på skolgården ett tag, med Simone. vi hade väl kul, vi lyssnade på musik o sådär. Idag ska jag på fotbollsträning, haningevallen! Så om nån timme får ni ingen update, alls. Don't miss me, to much.


Godbye.

Ska dra till skolan nu. Jag är helklar. Puss.


Lalallala .

 


Välj ni, beeeebisar.


♥ MER outfits& Facelooks?
♥ Tävlingar?
♥ Mer ''vattenbilder''?
♥ Mer bilder på MIG?
♥ Mer bilder på naturen, glass eller liknande?
♥ Längre texter?


OBSERVERA; JAG ÄR INTE NAKEN!!!!


mycket med skolan - ingen bloggning

HEJ & FÖRLÅÅÅT ALLA!!!
Förlåt för jättedålig update, men jag har så mycket med skola, alla tider o passa, alla tidiga läggningar, alla läxor FRAMFÖRALLT ALLA VÄCKARKLOCKOR!!!! Så därav ingen bloggning, men jag ska försöka börja med bloggningen lite igen, men jag har oxå bloggat för att jag inte har någon lust, o att jag inte har orkat. Så jag kan inte bara skylla på skolan, jag skyller på mig oxå. Men nu är jag tillbaks! :D


Ohlalal

Igår var jag på träningsmatch, mot Tyresö, TROR JAG?! :o Men vi förlorade , men 3-2. Jag klantade mig. Men det gjorde inte så mycket. Så sen åkte vi hem, och åt jättegod mat. Gick väl o la mig vid 2 kanske? Och idag har jag bara suttit vid datorn . KUUUUUUUUL .

Älskar dej så fukking mycket maja. §


-

Ska knalla ner till skolan nu. hinner inte fixa outfit + facelook bild. Puss


HAHAHAHHA

HAHAHH, mamma var lite sur o stressad på mig, typ.. Klockan ''var'' mycket.
(M) - Mamma
(I) Isabel
(S) - Sandra

(M) - Men hur mycket är klockan. *så kollar hon på dataklockan*
(M) - är hon bara så lite?! .. :o
(I) - .. Ja?
(M) - SHIET POMMESFRITTES!! Är hon bara så lite?
(I) - JAAA.

* några sekunder senare*
(S) - Hur mycket är klockan?
(I) - sju minuter över sju.
(S) - VAD LIET?! trodde hon var typ sjugoiåtta.

HAHHAAHAHHAHAH


Skola för mig, idag.

Idag ska jag till skolan, bra va? :D Nejmen jag längtar liite faktiskt! Gick upp för några minuter sen, och det första jag gjorde var att sätta på datorn. HAHH. är man bra eller? nejdå, men asså. vadfaaaasen ska jag skriva? Kom med förslag, tråkiga människor. Dem som komenterar detta inlägg får länk . JAG DREV!!!!
Puuuuuuuss.


Maja. :')

Ska gå o lägga mig nu. Puss.


foooooot

Min fot har ingen känsel, pga av att jag sitter på den. Då bli det så. Och när jag kommer sitta som vanligt, altså med båda benen ner, så blir det somvanligt .. Men då får jag myror i foten efteråt .HAHAHAHAH, fan vad fail det där lät, okej, sen somnar foten.. Det låter bättre. Då säger vi så. Kramkram. HAHAHAHHAHHAHH. lol på meningen.


Mat/godsaker


Marrängtårta!

Nääästan samma bild. ihih.

Hallon.

HAAAAAAAAAALLON


Outfit and facelook's


Lollo fixade mig, HHAHAH. :D

Sandra's kläder.



Maja älskling §

MAJA SÖTASTE ERIKSSON! Du är den bästaste vän jag har haft, jag älskar dig så jävla pissmycket, du är som är syster, w8, du är en syster, varje gång vi bråkar så försvinner en del av mig, jag förstörs, jag ångrar vad jag har gjort. Jag älskar dej över hela mitt hjärta, inget, INGET kan ändra på det, jag vet inte hur mycket jag kan skriva, jag kan inte ens beskriva halva dig, det är för mycket. Du betyder allt för mig, hurfan kan jag någonsin släppa dig? VA? Snälla, släpp mig aldrig, jag älskar dig. Fyfan, jag skulle gå över spikmattor och gå igenom eld för att rädda dig. Du är den bästaste vänner jag någonsin har haft, jag lovar.
jag vet inte hur mkt jag betyder för dig, men du BETYDER fucking ALLT FÖR MIG, JAG MENAR ALLT ALLT ALLT ALLT AAAAAALLLLLLLLLLLTTTTTTT! Jag önskar att jag kunde springa till dig.. NU .. och bara vara med dig, vill se dig, vill höra dig, vill vara med dig. fyfan vad jag älskar dig

Jag vill inte släppa taget, jag vågar inte, ochn jag vill fna inte det. Jag vill ha dig, livet ut. Fyfan. maja, jag önskar att vi kunde vara syskon, då kunde vi framförallt vara tillsamamns varje dag, varje sekund, helatiden. Fyfan.
Edit: Maja är seriöst den vackraste människan på hela jorden!!
ingen maja, ingen isabel.


Beaver? Bieber* Bög? ''normal''*

Jag tänkte ta upp detta med att vissa, ganska många, nästan alla ''bieber haters''! Asså, varför kalla han för bäver/Beaver? Vad har han gjort er? De flesta kallar han för bäver/beaver för hans efternamn, för ''att det är likt'' men det är inte ett dugg likt, hur kan ni få till er det?! ;s Kolla: Bäver... Bieber...  BIEBER... B-I-E-B-E-R. Absolut inte likt. Och vissa klagar på att hans tänder ser ut som bävtänder? ASSSSSSSSÅÅÅÅÅÅ HUR KAN NI? Han har dem mest normalaste tänderna man kan ha, om ni kallar han bäver för hans tänder, kallar ni mig bäver. Vi har ungefär likadana. JA JAG HAR CHECKAT! ;) 

Och vissa säger att han ser ut som en bög & att han sjunger som en tjej, men hurfan sjunger en bög? Dem sjunger väl likadant. Man kan väl inte jämnföra en bög mot en som inte har något läggning? Gudnej. Gud. Så jag tycker att ni ska sluta säga att han sjunger som en tjej, hur kan ni tycka det? Han låter som den mest stösta killen. Jag förstår inte, om ni nu TYCKER det, så vad är det för fel med det? Själv tycker jag att han låter som den mest bästaste killen i hela världen. Och min pappa suger, han kan inte sjunga. Men åter till Justin Bieber.. Har ni nu lärt er dessa grejer?:
1. Han är inte en bäver. 2. Han ser inte ut som en bög, och han är ingen bög. 3. han låter INTE som en tjej.



HAN ÄR SEXIGT HET!


ENGLISH!

Well, one of the English posts. Now are you happy right? : D I'm home again today, is a bit loose in the stomach like that, and I sucked in just about 6 hours last night, so I'll stay home again today, but I'll go and sleep in an hour after this post, will make just a few end of things. Hihih. But I just looked clear on the Sleepover Club. (Spelling)! How do you sleep tonight? Good or bad? Dreamt you something? Whether mardom or a loved one's dream? God what I'm babbling on now, We're sorry. But now I go to the bathroom, then I go to bed, or watch the movie. I'm going to tuck me really comfortable and just enjoy! HERE YOU AGAIN, ON FJORTIIIIIIIIIIIIISDAGEN SANDRA! Congratulations congratulations congratulations !§§§§

ÖVERSÄTTNING:
Tja, ett till engelskt inlägg. Nu är ni glada va? :D Jag är hemma idag igen, är lite lös i magen sådär, och jag sog bara i ca 6 timmar inatt, så jag får stanna hemma idag igen, men jag ska gå och sova i något timme efter detta inlägg, ska bara göra några sista saker. Hihih. Men jag kollade precis klart på sleepoverclub. (stavning)! Hur sov ni inatt? Bra eller dåligt? Drömde ni något? Vare mardöm eller en älskad dröm? Gud vad jag babblar på nu, ajdå. Men nu ska jag gå på toa, sen ska jag gå och lägga mig, eller kolla på film. Jag ska bädda ner mig riktigt bekvämt och bara njuta! VARSÅGOD IGEN, PÅ FJORTIIIIIIIIIIIIISDAGEN SANDRA! Grattis grattis grattis!§§§§



TREHUNDRAFUCKINGMILJONER!


BABY BABY BABY GOOOOOOOD!


GRATTIS PÅ FJORTISDAGEN! :D<3

GRATTIS SANDRA, NU ÄR DU ÄNTLIGEN FJORTIS! DU ÄR 1 ÅR ÄLDRE, DU ÄR RIKARE, DU ÄR COOLARE! GRATTIS ÄLSKLING, JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIN FÖDELSEDAG. Du fick BASEBALL jacka, i lila från BiK BoK FÖE 399. Och justin bieber skiva, my worlds! GRAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTISSSSSSSSSSS!

Btw; Dem som sa grattis, grattis till er. länkar.
http://linaasfoto.blogg.se/
 http://linaasfoto.blogg.se/
http://jennifferr.bloggplatsen.se/


OMB

20 länkar till en jävligt cool person;
 länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk länk


LÄÄÄÄNK. :D

MIN SYSTER FYYLLER ÅÅR IMRN. Gratta henne genom att skriva ''GRATTIS'' i detta inlägg, antingen skiver du 'GRATTIS I FÖRSKOTT'' idag, eller så skriver du grattis imorgon, antingen i dettta komentarfält, eller i Sandra's blogg! GRATTIS I FÖRSKOTT! <333333333

UPDATE; ALLA SOM GRATTAR HENNE, FÅR LÄNK.


Thihihiih

Tja på er, och förlåt för dålig update! Jag säger förlåt varje vecka känns det som, haha. Men jag har inte haft lust att blogga, vet inte än vad jag ska blogga om,faktiskt! Men jag tänker på det. Just nu är jag inne på gosupermodel. Anledningen till att jag ''fortfarande'' är vid datorn, är för att jag är sjuk. Är hemma från skolan. Igår var jag oxå hemma från skolan, imorgon ska jag kanske till skolan, få se hur jag mår. Men hur har ni sovit? Sovit bra eller dåligt?

By the way; HAR NI SAKNAT MIG? :D

Vitamingrejsimojs, jordgubb.


-

30 minuter kvar, sen börjar skiten. Ska bara avsluta dem sista sakerna, sen ska jag dra mig mot skolan.

 


.

07:07
BAAAAAAAM!


Wow.

haha, höll på med sopbubblor förut, men det är otroligt coolt. Men detta göre ännu mer coolt. Jusst Watch!
Tagen av http://fokis.se


school today, ohnej.

Somsagt är det skola idag, skitdåligt! Vill ha sommarlov, eller iallfall några veckor att vara hemma till iaf, vill inte gå i pisskolan som man måste. Men jag har klätt på mig och ska så småningen om ta bort mina flätor jag fick igår, lol. Men hur har ni sovit? Antar att ni sovit lite gott som jag. :D

Ajusste, filläääh var med igår, på fotbolsmatchen, vi tolka med 1-2. HAHHAH.


VINNAREN!


VINNAREN AV MIN TÄVLING ÄR .... http://photoness.blogg.se stoooooort grattis! Anledningen till att Lovisa vann var att hennes design är så cool, den har liksom cool färg, cool bakrund, aaaaazuma runda grejsimojser runomkring, och texten däre står ''photoness.blogg.se'' texten är grymt snygg! SÅ GRATTIS GRATTIS LOVISA!Du får länk i varje inlägg, i en vecka. Puss. ♥


En sak visste ni INTE om mig

När jag börjar i sjuan, (ungefär) Vill jag bli stilen ''scene''Jag tycker att den stilen är jäwligt snygg, fin,läcker o het!
Håret, sminket,kläderna. OH! I just LOVE it. och det är lite likt fashioncore, eller osm vissa säger ''emo'' Menja, jag vill bli detta! http://epicfaiil.blogg.se har stilen scene, så kolla in bloggen och lär er! så kanske ni oxå blir imponderade. själv tycker jag att hon är grymt snygg!
Scene_girls_are_hot-1.png Scene girl image HurleyCane03




HÄR ÄR EN BILD PÅ MOA, HON SOM HAR EPICFAIL BLOGGEN;


go'natt.

Ska gå och lägga mig nu, skolskiten börjar imorgon, not gooooood! Men vi får väl hoppas på det bästa, hoppas att jag kommer blir nöjd MEN VA? jaja, puss. Bildinlöst inlägg.

UPDATE: Jag var tvungen att gå på toaletten, det var därför det blev så snabbt inlägg, men jag tänkte bara dra igenom lite längre för er, eftersom jag har bloggat så dåligt dem senaste dagarna. thhahah. Men iaf, jag vet vilka kläder jag ska ha på mig, och mamma har fixat flätor i mitt hår, så ni kan nog gissa hur min facelook kommer se ut. Men nu måste jag draaaaaa, tjohej.
Självklart får ni ändå en bild. :D


SVAR PÅ TAL!


SV; För det första så råkade det kletas precis när jag skulle ta bilden. Före andra är jag inte fjortis, jag är jevligt stolt att jag vågar sminka mig, som du kanske inte vågar! Och för det 3e så varför tar du inte bort namnet ''anonym'' och skriver ditt RIKTIGA namn? Huh?


Life VS fixat?

Katy perry's röst LIVE är otroooooooligt äcklig o dålig, eller vad tycker ni?

DEM HAR FIXAT MED HENNES RÖST:
 
LIVE:

(Hon börjar sjunga vid 1,15.)


ÄRU NÖJD?!

Jadu, rubriken äger, nejmen aa.. Förlåt för säääämst update idag, men jag orkar faktiskt inte ibland, ochd enhär texten är så jäwla töntig! Men vad gör ni just nu? Själv händer inget hos mig, ja. Men asså jag borde dra åt skogen med denhär texten, föratt jag är skittrött. Eller inte. MEN HEJDÅ.


-

Idag kommer jag inte blogga sååååå mycket idag, eftersom jag ska till stan idag och köpa lite grejor, en present till Sandra och kanske lite skolsaker! För på måndag är det ju skoooooola. Förlåt för dålig update igår oxå, men jag gjorde en ny blogg med Fillääääh HÄR ser du bloggen. Nu ska vi åka till stan ,pusssss.

Lyckos Sandra, som ska till grönalund idag.


Pictures from today!













Sandra låste ut mig på balkongen, den jäveln. ♥
Hinner faktiskt inte blogga mer justnu, vet inte när jag bloggar igen, Ily. ♥


- facelook


Läppglans - lila

Mascara - skitfult.

Helaskiten  - HAHAHHAHAHH.


kul med webcamera.





Glöm inte att delta i TÄVLINGEN
Avslutar på söndag .


bläääää

FAIL..


HAHHAHAH


Det är bra, mormor.


10.11

FA!L.


Godnatt.

Ja. Godnatt.


svar på tal - igen.


SV; Jag går i vendelsömalmskolan.


OMG.

Hur kan min pojkvän vara så känd? I'm gonna die.

omg, 296 miljoner? Kära nån..
293 276 780 Jobbigt?!


SVAR PÅ TAL!


SV; Det är mina kusiners hund & han heter Helge (:


Tjarrå.

Dags för mig att logga ut. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, eller klart jag kommer. Everything for the blog* Nejdå, men bloggning kommer jag att ge er idag, fler. ♥ Så var inte oroliga. Just nu ska jag äta, och efter det ska jag typ .. göra någonting. Älsakr er.


COOL BILD!


Jättecoooolt! Nejdå.
Just nu har jag ingenting att göra, funderar på att spela jättemycket på min modell, ballamyfellah.@ gsm. Så mejla mig, men ni kommer få ett segt svar, men .. dånt våri, bi häpy. Jag säger bra det, för att det lät sött. Nejmen, aaaaaa. Ni märker väl hur tråkigt jag har det? JAJUSSTE! Men vad har ni för er? :)<3


HAHA,rolig sak!

Ska köra en skitrolig grej. *Not*

TJEJNAMN:
Patricia
Beatrice
Fanny
Olivia
Natalie
natalia
josefin
Sonja
gabriella
Ronja
Niusha
Daisy
Åsa
Sandra
Isabel
Carina
Felicia
Denise
Alva
Frida
Sara
Lovisa
My
Imane
Molly
Maria
Sofia
Lea
Tyra
Lia
Betty
Emilie
Alexandra
Mikaela
Tindra
Jessica
Hanna
Julia
Mathilda
Sara
Channa
susanne
Aurora
Alice
Klara
Amelia
Felicity
Marissa
Issa
Bella
Jasmine
Tina
Stina
Emma
Lina
Mimmi
Nicole
Jasmin
Ellen
Alicia
Tilda
Tilde
Maria
Caroline
Helena
Evelina
Mirelle
Yvonne
Ylva
Zoe
Zelda
Camilla
Laila
Elisabeth
Lisbeth
Kristina
Bea
Britt
Birgit
Jane
Jannike
Tanja
Ida
Celine
Diana
 Dora
Enja
Elvira
Fiona
Gina
Hedvig
Ilse
Joline
 Julie Juni
Klara
Lara
 Luna
 Minea
 Melanie
Ofelia
Pella
Raija
Rima
Stella
 Sonja
Tilly
Vanja
 Vilma
Ylva


KILLNAMN:
David
Dexter
Lowe
Hugo
Charlie
Devin
Robin
Cristopher
Simon
Jesper
Kasper
Kim
Josef
Samuel
Hampus
Joel
Jimmy
Andreas
Adrian
Sebastian
Joel
Janne
Martin
Tim
Lukas
Oskar
gabriel
Mario
Mikael
Mitchel
Micke
Anton
Anders
Lars
Justin
leo
Klas
Håkan
Sune
James
Nelson
Alve
Aidan
Arild
Nathan
Milos
Jeremias
Dominic
Didrik
Trond
Vide
Tyrone
Frode
Emre
Phonix
Tristan
Tiger
Grim
Terje
Tyler
Dale
Darius
Odin
Wilfred
Dante
Hannes
Felix
Dante
Alexander
David
Philip
Hannes
hugo
Jonathan
Jakob
Oliver
Emil
William
Theodor
Isak
Zacharias
Zion
Zeke
Caspian
Casper
Vilhelm
Noah
Noel
Nemo
Neo
Moltas
Milton
Marwin

ÄR MAN BÄST PÅ NAMN ELLER?


Dagens fråga:


Själv börjar man den 23:e, på måndag.


TÄVLING!

Tjaaaaa, ska göra en tävling nu! Det går ut på: Ni komenterar i komentarsfältet ''jag är med'' och så kollar jag din blogg, och den som har finast header ENLIGT MIG DÅRA vinner, den som vinner får en länk, i varje inlägg i 3 dagar! Fattar ni? GÅ MED I TÄVLINGEN, NU!

Den gjorde Filläääh till mig. ♥


UPDATE: VET INTE NÄR JAG VÄLJER VINNARE, OM NÅGON DAG.


tjaaaaaaaaråå

Ska åka o handla det nu. eller ja, presenten till Nooooooooooonni, vet inte när vi ses igen. Puss.


NU :


Svt.se is the shit! :D


Godmorgon

Tjatja bloggen & Tja till mina läsare!
Idag tänkte jag o sandra vara uppe hela natten, men vi ville inte att mamma skulle komma in o hitta oss vara vakna! Så Sandra sa att vi skulle ställa alarm, på klockan typ halv 4. & jag VISSTE att vi inte skulle vakna av det, men då så ställde hon 8 alarm istället för bara 1. Men vi vaknade ialfall inte, så vi var inte uppe, ett dugg! så när jag vaknade nu på morgonen, blev jag ledsen o började gråta. JAG SOM VISSTE ATT VI INTE SKULLE VAKNA AV DET! Jag gick med på att ställa alarm, för SANDRA'S skull. Men jaja. -.- Vi får inte vara uppe med hela natten, för det är ju snart skola. Så där var det roliga slut..

Men jag hade ju en fantastiskt roligt på fotbollsträningen igår, det var en av dem bästa! Vi hade skitkul, jag vet inte varför vi hade det just igår? Men jag hoppas att det kommer fortsätta, så är vi taggade på alla matcher osv! Idag kommer det troligen blir lite mycket update, jag o mamma ska typ åka o köpa något till Sandra, för hon fyller år om några dagar, hiihihihihihi.


Gudnutt.

Ska gå o lägga mig nu, ska bara fixa mig lite. Borsta tänderna o håret & så. Ja, nivet. Girlstuff! Hade.


Älskade gsm. ♥ xD


Mamma älskar mig? Självklart.

Mamma sa att jag skulle säga, att hon älskade mig. Hon sa samma sak till Sandra, så tro inte att jag härmar min syrra, för mamma älskar oss. ♥ & Jag älskar henne, jag kan inte älska henne mer. Inga ord finns, INGA! Älskar era mammor er? Om inte, varför? Ni kan ju bråka, eller så. Men vad vet jag? Anyway, komentera! (:


Well .. gissa vilken som är min mobil?! DEN SOM ÄR SÖNDER!


Bilder från idag;


Filläääääääh sötnos. ♥


Fillääääh är fjortishwwhhw. ♥

Allrasötaste. §



Fjortiwhwhwhss Bella.

Balla bella.



HELVETTE VAD FINA VI VAR. :D<3


seriösa? Nejdå.


Jag o Filläääääääh sminkade oss rejält, vi drev ju såklart. MEn det  var en rolig grej, tyvärr har fillääääh åkt hem, med bussen! Vi hade en rolig dag. ♥ Så snart som möjligt, så ska jag på fotbollsträning! Så jag har inte mycket tid att lägga ut saker till eeeeeeer, nejmen.aa. Efter träningen, så ska jag förmodligen komma tillbaks hit och ge er några inlägg, om inte? Så får ni senare ikväll! :D så vi ses om några timmar, i think!


Fillääääääh.

Fillääääääh kom för ett tag sen! Vi har jättekul! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA. Vi ska troligen kolla på ''Vadet'' närsomhelt! Ser ni min nya header? LOLLO har gjort den åt mig, vad tycker ni? Hon ska finslipa den, typ. Men själv är jag jättenöjd. Tack sötnos.

HISS/DISS?
Jag fethissar.


Bilder till header:


( Bild på mig )

Vattenbild, lägger ut flera, så Du kan välja de som blir bäst. (Du vet vem du är. ♥ )




Outfit and facelook's



Ojdå, dubbelhaka. -.-

Syns fiiiiinare irl.



Kläder: Linne o shorts ( DET ÄR INTE LINNEA, MEN VETTEFAN INTE VARE HETER)
facelook: Utsläppt & Plattat.
Smink: Mascara o läppglans.


Talang VS Britain's got talent?


VS VS VS VS VS VS VS VS


Vilka tyckern i är bäst/roligast att se på? Själv tycker jag Talang, kollar aldrig på den ''engelska''!


Dagens låt:


Molly Sandén - Hallelujah.


Godmorgon!

Godmorgon sötnosar.
Hur har ni sovit? Själv har jag sovit jättebra, har inte vaknat någongång på natten, som jag inbland gör,skönt! Nog om det, idag ska jag förmodligen vara med fillääääh igen! Vi hade ju så kalaskuuul igår, så hon ska typ komma hit. Så ska vi skoja. Eller nått?! :) Jag har blogglust, så nu på morgonen, då jävlar.
Btw; Förlåt för inba bilder, de sista inläggen. Oops.


Godnatt

Hinner bara skriva godnatt nu. GODNATT!


Älskar er! :')

Betty: Du är den som jag känt längst, över 7 år. Fyfan vad det känns som .. hela jorden! Du är fukking underbar, ingen kan någonsin ta din plats som barndomsbästavän & Bästavän! Jag saknar dig! Du är som en syster, eller va? du ÄR en syster. Hur ska jag någonsin kunna glömma dig? Fyfan, jag älskar dig. Över hela mitt hjärta! ♥ Det finns inga ord för dig, du är FÖRFAN MITT ALLT!  

Maja: Hur underbart fin får man bli? vi lärde känna varandra på gosupermodel, fick varandra på msn. Och sen blev vi bästavänner, POFF! & Du är min, ingen annans. ♥ Hur kan du vara så fin? Vi bråkar ibland, ja. Men du ska veta, du är världens under! Du är.. :') Vad skulle jag vara utan dig?! INGENTING! Inget mig, utan dig. ♥

Filläääääh: du? Bästavänner på 1 dag? Herregud, jag älskar dig! Du är min fina gumman, haninge med dig var denbästadagenpålängeimittliv! TACK FÖR ALLT! SÖTNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS! Nejmen, helt ärligt, så är du min .. bästavän & dig kommer jag ALDRIG glömma. jag känner att jag skäms, jag som är så kort. Och du.. ja.DU FATTAR. :D<333333333

INGEN ska bli sur, för att jag inte säger samma sak om alla, ni betyder x-akt lika mycket, förutom att betty är en spagetti, och maja är en fjortis, och filläh är en lång krabat. Annars är ni helt normala, och jag älskar er! <3333333333


Blogglust? JATACK!

Jag är supersugen på att blogga just nu, men jag är lite säker på att jag ska logga ut, snart. Men några inlägg kan jag klämma in, ni blir happy, och jag oxå?! Så är allt KAAAAAALAS! Anyway, kisses.


Ruuuuuuligaste dagen, ♥

Jag och Filläh hade bäst. Vi var i haninge, i typ 3 timmar. Vi åt och gick runt o kolla. Vi hyrde en film ''Patrik 1,5'' Men den var ganska tråkig, den hade inte FLAAAAAAASH i sig. Men jaja, sen så åkte jag på fotbollsträningen, stackars filläääääääh som fick vänta, hon fick skitmånga myggbett, aw.♥ & det spöregnade, hahahhahah.

Gud så fint.


Haninge centrum.

Ska till haninge Centrum med Filläh. ♥ vi ska väl gå o stroooosa litegrann. Så det blir inte så många inlägg idag, kanske ett inlägg ikväll, ska på fotbollsträning idag, men sakna inte mig för mycket, hahahha,nejdå. Men puss. ♥

Dålig vattenbild. (I början när jag fick min kamera)


Dagens låt:


SERIÖST! Jag hatar eminen, egentligen. Men jag måste säga att jag älskar denhär låten. Aw. ♥


ENGLISH!

And now it gets .. ENGLISH WEEK POSTED! Right now I am just inside the gosupermodel, but in a few hours (I know not exactly when, hihihi) But then I am going to the center of Haninge, just gonna go big and sånnadär things, maybe eat at McDonalds too, it all depends on how hungry I am! So maybe I'll buy something nice makeup or so. Or type .. no. I have a model on gosupermodel and it is called''AMG.''But I will be active as the o, (HAVE NOT TAKEN AWAY BALLAMYFELLAH.:) But how are you? And did you sleep well? Do you have ghosts? mohahahahahahh.Igår afternoon and last night I watched the movie''bets''Perhaps we can talk about what it is about then, can not stand now. But now I have to wedge, kiss!

ÖVERSÄTTNING;
Och nu blir det .. VECKANS ENGELSKA INLÄGG! Just nu är jag bara inne på gosupermodel, men om några timmar (Jag vet inte direkt när, hihihi) Men då ska jag till Haninge centrum, ska bara gå och stora och sånnadär saker, kanske äter på Mc Donalds också, det beror helt på hur hungrig jag är! Så kanske jag köper något fint smink eller så. Eller typ .. något. Jag har en modell på gosupermodel och den heter ''Amg.'' Men jag ska vara aktiv o så på den, (HAR INTE TAGIT BORT BALLAMYFELLAH.!) Men hur har ni det? Och har ni sovit gott? Har spökena tagit er? mohahahahahahh.Igår eftermiddag, och igårkväll kollade jag på filmen '' Vadet '' Kanske kan berätta om vad den handlar om sen, orkar inte nu. Men nu måste jag kila, puss! ♥


Förlåt mig.

Att jag inte har bloggat, men jag kommer blogga mycket,mycket,MYCKET mer när min nya design har kommit, och jag säger inte vem som kommer göra den. Men det är av en speciell person, hihih!♥ Men iaf, igår gjorde jag inget speciellt, var bara vid datorn. För det mesta iaf, sen så var jag nere i haninge centrum, och skulle hyra en film .. Och det gick ju åt helvete, eftersom dem hade tagit bort alla dem 3 filmerna, så jag fick ta en annan! Som jag ofta tar, och den säger jag inte namnet på, hell no!

Innan vi skulle till mamma's farmor's begravning. Rip.


Oh .

Igår, på cupen. Spelade vi B semi, och B final. Vi vann semin, och förlorade finalen i straffar. (a) Så vi kom 2a på B. Men jag blev nöjd ändå, tänk om vi hade förlorat ALLA matcher, tillochmed dem igår? Men det gick finnemang. Natta, skjöt det avgjorda målet, hon råka skjuta utanför. Damn vad jag tyckte synd om henne, hon bah ''MEN DET VAR JU MITT FEL'' Så grät hon oxå, men det var inte hennes fel, det var de andra som missade oxå. Stackaren. ♥ Men jag blev bara lite '' jaja, vi förloade '' Men vi fick en medalj. Kan lägga upp bild på det sen.
(BILDINLÖST INLÄGG)


21.21

AJ

Tjatja

Igår kom vi till B slutspel, vi förlorade 2 matcher, och vann 1. Jag stod, men det sved i mitt knä hela matchen, För jag har skrapat upp där. Och det svider som arton gubbar. Igår rvar jag för trött för att blogga, när jag kom hem dåra! Men idag ska vi åka dit igen, vet INTE hur många matcher vi ska köra, men vi får se! Jag vaknade för ett litet tag sen, ska på toa och sen hämta en piggelin. CYAH!

Små bilder jag fick tag på, men det paketet har vi .. ungefär.


Hiss o diss!


• Soliga dagar, vadfan ska regniga och tråkika dagar vara bra för? Då kan man ju inte sola o bada o ha kul, då måste man ju sitta inne och typ .. läsa tidningar! Hur kul är det?! Inte ett dugg. SOL SKARE VA! HISSHISSHISS! :D 

• Coca cola! Jag verkligen älskar coca cola, det passar till alla ''onyttiga matträtter'' Som typ Pommes frittes&Mc donalds & Pannkakor o sånnadär smårätter, ellerhur? Så cola får en stoooooooor hiss för mig .. eller från mig äre väl? HAHAHHAHAH. Aa.

• ALLA mina vänner, ni är dem bästa som hänt mig. Jag älskar er, över HEEEEEEEEEEELA mitt hjärta, Alla ni har gjort att jag verkligen orkar gå. IBland har ni.. bråkar o jag oxå, och ibland (HELA TIDEN) Bråkar vi inte. OCh det är jävligt skönt, jag älskar er så jävla opkfeodrkölfsordfltk mkt! Förstår ni? Och 2 av ni .. NI ÄR FAN DEM ALLRA BÄSTA, JAG ÄLSKAR ER! Never you, never me.


• Sandra's laktost mjölk, smakar BARA smör? Skitäckligt. hahahah. DIIISS DIISSS DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS!

• När vi körde en fotbollsmatch, för några veckor sen, jag HÖLL bollen, och hon sparkade den IFRÅN mina händer, och dommaren ränkade det som ett mål. HALLÅ?! Jag höll i bollen, och hon sparkade, han sa att jag tappade bollen, OCHSEN sparkade hon?! Men jag HÖLL BOLLEN HELA TIDEN, NÄR HON SPARKADE GJORDE DET SKITONT, JÄVLA SKIT DOMARE SÄGER JAG!

• Att bloggare komenterar varandra's bloggar o säger ''ÄLSKAR DIN BLOGG!!! :d'' Menar dem det? Eller säger det så för att få mer besökare? Hm .. lite .. fundersam .. Nejdå, men det hatar jag. Hihihihihihiihihi.
• Att jag är beroende av datorn. Det känns som om .. datorn daatorn tar över mitt liv, det gör det ju .. men asså, jag är inte social irl, jag är bara .. datanörd. Men jag ska FÖRSÖKA att skärpa mig, sänka ner till 3 timmar om dagen, istället för 5. (tillexempen) heheh. Men aa. datanörden ISABEL!

Hoppas ni gillar mina hissar o dissar .. HAHAHHAHAHAHHA. sopa ju!


Godmorgn

Ja, jag hinner med ett inlägg, fler tillochmed! Jag trodde att vi skulle åka vid 10 tiden, men vi ska åka vid 1. Altså, först ska vi mötas, sen åker vi tillsammans dit vi ska spela! Just nu är det bara jag uppe, jag har på musik. Eenie Meenie. ♥ & Det är ju naaaaaajs. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag, kanske hiss o diss? Får göra en dålig skylt i paint.. Eftersom jag inte fattar NÅGONTING i Gimp, såatteh. anyways hur har ni sovit?Själv har man sovit kanon. Igårkväll kollade jag på när Sandra gjorde klart ''Dagens video'' Kul o veta. Eh, How u doin'? :D Nejmen, nu ska jag sluta att skriva detta inlägg, eftersom det bara blir .. SKIIIIIIIIT!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!


GODNATT!

Dålig update, men whatever! Godnatt. Hinner nog göra ett inlägg imorgon innan jag ska dra på cuupp! puss!


one two three ..



Med detta inlägg säger jag hejdå, har varit inne i fler timmar! Vet inte vad jag ska göra nu! Vi hörs senare ikväll, eller så får ni inget inlägg. Jaja, tjaaaaaaadå.


HÅRSPRAY?





Biiiiilder del 3









FAIIIIIIIIIIIIIIIIIL!












Fler VATTENBILDER kommer säkert fler gånger!
Vad tycker ni om vattenbilder? :)
Håll utik!


Bilder del 2

Låt rubriken taaaala!

Nej Jag bet inte på riktigt.


Finfint!

Finns det finare? :')

Eh, ignorera.
Failad vattenbild.

-

HAHHAHAHHA. I förskolan. Jag är den 5:e längst ner.

Vafan blev det suddigt för? ;s

How cute? ;p


Del 3 kommer inom kort, med bara vattenbilder.


test

Januari-------Jag sparkade
Februari------Jag älskade
Mars----------Jag karatehögg
April------------Jag slickade
Maj------------Jag hoppade på
Juni-----------Jag luktade på
Juli------------Jag dansade Macarena med
Augusti--------Jag lunchade med
September----Jag dansade med
Oktober-------Jag sjöng för
November-----Jag skrek åt
December-----Jag körde över

Välj det datum du är född:
1-------ett fågelbad
2-------ett monster
3-------en telefon
4-------en gaffel
5-------en snögubbe
6-------en gangster
7-------min mobiltelefon
8-------min hund
9-------min bästa kompis pojkvän
10-------min granne
11-------min naturkunskapslärare
12-------en banan
13-------en brandman
14-------ett uppstoppat djur
15-------en get
16-------en inlagd gurka
17-------din mamma
18-------en sked
19------- en smurf
20-------ett brännbollsträ
21-------en ninja
22-------Chuck Norris
23-------en nudel
24-------en ekorre
25-------en fotbollsspelare
26-------min syster
27-------min bror
28-------en iPod
29-------en surfare
30-------en hemlös kille
31-------ett lamadjur

Välj sista siffran i årtalet du är född:
1--------- i min bil
2 --------- på din bil
3 --------- i ett hål
4 --------- under din säng
5 --------- åkande en motorcykel
6 --------- glidande nedför en backe
7 --------- i en hiss
8---------- på middagsbordet
9 -------- i bankkön

0 -------- i ditt badrum

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit---------för att jag är så cool
Svart---------för det är sånt jag gör.
Rosa-----------för att jag inte är galen.
Röd-----------för att röster sa åt mig att göra det.
Blå-----------för att jag är sexig och gör vad jag vill
Grön---------för att jag tror att jag är i behov av professionell hjälp.
Lila---------för att jag är FANTASTISK!
Grå----------för att Big Bird sa åt mig att göra det och han är min ledare.
Gul---------för att jag blev erbjuden en miljon för det.
Orange--------för att min familj tycker ändå att jag är korkad.
Brun---------för att JAG KAN.
Annan----------för att jag är en ninja!
Ingen----------för att jag saknar självkontroll!

Haha
Jag älskade en banan, i bankkön för det är sånt jag gör.
Snodd av http://vavvas.blogg.se

Vad äre för dag?

Vad är det för ''speciell'' dag idag? Den första som svarar rätt, får länk!


11.11

Aj..


W0000000000W

Godmorgon alla sötnosar!
Hur har ni sovit? Själv har jag sovit jätteskönt, har inte vaknat någonting på natten, som jag vanligtvis brukar göra ibland! hihihi. Men imorgon ska jag på fotbollscupp, så jag måste lägga med ovanligt tidigt idag, föratt annars kommer jag vara för trött imorgon! Första matchen börjar ca 9! Och vi är INTE vana vid att spela så tidigt, men jag hoppas att vi kommer ta dem, och jag är målvakt! Tack för den suuuuuperhöga statistiken igår, även om jag sög på att blogga. Jag har aldrig över 100, men nu hade jag nära hundra. jag hade 88. Och ni kanske tänker '' Eh, det är skitlite, lol'' Men då kan jag säga såhär, ''Okej, tyck vad ni vill .. Men jag är 11 år. Och de brukar, eller det flesta brukar inte ha så många.RIGHT?'' Och jag hoppas att ni förstår, hahahahahhahah! Nu är det bäst för mig, att jag går.

Kanske har lagt ut den förut? Jaja.


Statistik in my ♥

Tack för den höga statistiken, och jag har knappast bloggat idag?! Men tack iallfall! Ni är urgulliga! För ett tag sen, åt vi mat .. DEt var typ .. Kött o ris med lite såser. ALTSÅ KAN NI KOMMA MED BLOGGTIPS?! JAG HAR SKITTRÅKIGT. HEEEEEEEEEEEEEEEELP! Och rätt många komentarer har jag fått, för att vara mig! ihhihihihiihihihiihihihih. Puss.


SVAR PÅ TAL!


SVAR; Sök på Google. :)


What do you think about?!

Vad tycker du om Eric Saade?
Jag tycker att han är underbart snygg,vacker,söt! Men framförallt är han grym på att sjunga, Jag älskar hans ''Poser'' ahn gör, på varenda jevla söööööta bild han tar! Han är helt enkelt den sötaste killen av ja, ''ungavuxna'' killar, för ingen kan klå Justin bieber, men iaf! Vad tycker ni om han? Och varför tycker ni som ni gör? Jag vet inte varfrör jag tycker som jag gör, känner bara att han har det där lilla extra, och hans sångröst är helt fantastisk! De flesta stör sig på, att ha n är ihop med Molly Sanden, som oxå är grymt duktig på att sjunga, men helt ärligt .. så stör jag mig INTE på det. och jag vet inte varför. AJg borde ju vara helgalen på Molly, men ickesanicke! Jag accepterar att dem är tillsammans, jag tycker att dem är ett finfint par! haahahah ♥

Åååååh, kolla bara! *smälter*


Biiiiilder!

Här kommer några finfina bilder! Det kan vara mellan vatten o jord, krig o fred. jaja, ni fattar. hahahha!













Jag o min tunga. ._.



Vad tycker ni om bilderna?


NO!

Har ingen blogglust just nu, så jag kommer inte göra ett blogginlägg,på länge. hahahahhahah.


Musik/videodags!


Godmöööööööra

Vaknade för några antal minuter sedan, gick till soffan och bara satt i någon minut, plötsligt blev jag pigg och så satte jag på datorn. Och nu sitter jag här som ett fån och vet inte hur jag ska få till denna mening. Men på något sätt ska den väl bli bra? haha, nejdå. Jag vill tacka för alla komentarer, även om det inte är 20+ som ''bra bloggare'' har. Men jag är nöjd ändå, eftersom jag bara är en liiiiiten skitunge på 11 bast. Hur har ni det? Mår ni bra? :) Själv mår jag .. kanon! Men nu ska jag avsluta denna mening o säga LOOOOOOVE!


Hm..?

Vad vill ni helst vara,bli,är? Emo? Fjortis?scene?



scene-hair.jpg jenn curbstomp image by drea_4200


Jag är fortfarande vaken!

JAAAAAAAAAAA! Visst är det toppen?
Håller på att snacka med My på msn, det är Sandra's kompis. Men jag är mognare än Sandra, så jag får ha henne o snacka med henne, right? Vi har det jättekul! Imorgon har jag INGEN ANING om vad jag ska göra, får väl tänka. Idag tänkte jag o Sandra vara uppe länge, men det beror på om hon orkar. Själv är jag .. jättepigg. Håller på att komenterar andra's bloggar. Det är jättekul. Jag ska strax logga ut, klockan är ju rätt mycket! Eller rättaresagt, NU ska jag logga ut. CEYA!

MISS.


SVARIGE IS THA VINNA.

Sverige vann, WOOOOOOOOOOOOOOOOHO" 3-0 till sverige, fyfan vad braiga. :D


Fotboll!

Kollar på fotbollen nu, eller just nu är det halvtid! De har spelat i 45 minuter. Zlatan gjorde mål, redan 4 minuter i matchen, jag hörde på radio, jag satt i bilen när jag hörde det! Och när det gått 40 minuter av matchen, gjorde Sverige ett till måll! :D Så nu står det 2-0 till .. SWEEEEEEDEN! Vilka hejar ni på nudå? ;) Och varför hejar ni på dem? Men nu ska jag vänta på att fotbollen börjar igen.

Träningen idag gick perfekt, tror jag. Jag ramlade och skrapade upp mitt knä, så jag började blöda, och det gjorde helvettes ont, och det sved, svider än, faktiskt! Men det börjar gå över, känner jag! Men annars gick allt helt perfekt, vi körde match oxå, vi förlorade med 0-3. Men asså, ingen målvakt hade vi. Lol.

Finn ett fel! HAN HAR INGA FEL.


Tjadå då.


(Slumpad bild)
Mamma har bett mig att logga ut ett par gånger, så nu ska jag logga ut. Jag får skjuss av Linnéa's mamma/pappa till fotbollsträningen idag. För pappa har blien för att han ska åka och hämta Sandra. NOOOOOOOOOOOOOOONNIE! Whatever, kram!


English - Again!

Hi all blog readers!
 
because I have become so obsessed with English, you will have at least one English messages per week, we'll see how I do that, but I hope it will last, haha. What do you have for you? Right now? Self-sit and write a bit on his blog, which is fun life huh? : D I absolutely do not use google translate, no no no! Okay, that was really lame text there, so I may be talking about something else! Soon school starts, what do in it?! Of course it sucks. hahaha. I wonder how I'll get my blog to get better, do you have suggestions? Or of course you have, I know that you have. SO GIVE ME SOME SUGGESTIONS! Now I will unfortunately take, kiss.

ÖVERSÄTTNING:
Hej alla blogg läsare! eftersom jag har blivit så besatt av engelska, så får ni minst 1 engelskt inlägg per vecka, vi får se hur jag lyckas med det, men jag HOPPAS att det kommer att hålla, haha.  Vad har ni för er? Just nu? Själv sitter man och skriver lite på sin blogg, vilket roligt liv va? :D Jag använder absolut inte google translate, nej nej nej! Okej, det blev jättetöntig text där, så jag får snackar om något annat! Snart börjar skolan, vad tyckern i om det?! Själv suger det. hahaha. Jag funderar på hur jag ska få min blogg att blir bättre, har ni förslag? Eller såklart ni har, det vet jag att ni har. SÅ GE MIG LITE FÖRSLAG! Nu ska jag tyvärr dra, puss.

I miss!

UPDATE: What do you think if my English messages? should I continue?
ÖVERSÄTTNING:
UPDATE; Vad tycker ni om mina engelska inlägg? ska jag fortsätta?


Fotboll ikväll!

Tja på er, sötnosar.
Ska både gå och kolla på fotboll ikväll! För det första, ska jag gå på min fotbollsträning, som är i någotnstans, kommer inte ihåg. Orkar inte gå in på sidan och kolla, heller. Så där får vi träffas och lira lite. Och före andra så är det fotboll på tv ikväll, Sverige möter Skottland! Och vilka hejar jag på? ;) SVERIGE SÅKLART!  Och Zlatan har kommit tillbaks, så han ska oxå vara med i matchen. GOGOGOGGO! Ska ni kolla på matchen?

VEM SA NÅGOT OM HANS NÄSA?!?!??!?!?!?!??


Someone pictures! ;d





Har bestämt att jag ska fixa lite kategorier!


LOVELOVELOVE!

Tack kära underbara Ica som gör en sådan SKÖN reklam igen, ni underhåller mig. Älskar er, haha.
Vad tycker ni om den? Det är min favorit just nu,haha!


Llallalalal

Som ni kanske förstår så jag har gjort en ny låt, åt min bästavän Aurora! Den är inte helt klar, men aurora är helt klart förtjänad att få lite text av någon, som älskar henne, påriktigt! Texten handlar om .. kärlek/vänskap, inte kärlek med massa pussar och gosningar &så, utan vänskap! Så jag hoppas att du tar åt dig aurora, för jag är jävligt seriöst, du har fått låten, på mobilen, jag skickade över! LOVE!

Oj så mycket ni ser!


congratzzzzzzzz


Jag har hjälpt Aurora att komma längre på sin modellnivå, denna sommar! Och igår .. vippppz, så spelade jag henne till silver, o gissa om hon blev glad? :) Nu behöver hon bara spela 3000 berömelse'r till. Lycka till, kompizzzzz.♥ & nu ni bah ''..Right..?''


Dagens vill ha


ME LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!
Jag är så pawjortiwoaerjgkimqoerk sugen på RAMLÖSA! Det är gott, när man inte har druckit det på ett tag, faktiskt! Men jag orkar inte gå o köpa själv. Men inte mamma heller, i think! Så då blir det ingen. :'( Skämtar bara med er, jag är inte ledsen! Puss på er, sålänge.


Halllllllå där!

Vaknade för inte så länge sedan, när jag låg på mage här i soffan, såg mamma något vid min rumpa, eller typ vid låret! Och det var en .. FÄSTING! Mamma har tagit bort allt, utom det lilla som finns kvar, och vi ska försöka ta bort det senare, vet inte när det blir. Men vi har fått bort mer än hälften, bara en liten sak kvar därinne! Bara så ni vet, ehehehhehehehe. Vad har ni för er? :)

Sådär var den inte, jag såg inte. Haha, kan inte vrida mitt huvud hur mycket som helst, men jajajajjajajajajja.


godnatt!

Träningen IGÅR gick jättefint, hade kul. allt var somvanligt, bara att det var ovanligt varmt, och att jag hade solen i ögonen när jag spelade, hahahahah. Men idag, ska jag försöka att blogga mycket, jag säger IDAg eftersom klockan är över 12. Och jag menar då att jag ska gå in på bloggtrafik, och komentera bloggar, och så får jag komentarer tillbaks,Who is smart? ;) Ohyeah, that's meeee! Nejmen, ja, så jag ska försöka göra allt för att få tillbaks den höga statistiken, som jag hade förra veckan. HÖRS!

Honey!


Drar

Ska vara med aurora en stund, vi ska till haninge centrum o köpa lite grejer. Puuuuuuuuss!


BLOGGTIIIIIIIIIIIIPS!


Tryck på bilden, för att komma till bloggen!
Eller så trycker du >HÄR<
Eller så går du in på länken. http://photoness.blogg.se
Den bloggen drivs av lovisa, & Hon är en grym bloggerska
hon bloggar om litealltmöjligt, men framförallt tar hon foton, och lägger
in på bloggen, hur grymt är INTE det? :)<3

JÄVLA MASSA LÄNKAR NI FICK NU!


MEN VAD GÖRU?!


Pundäckel.


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN;

Postad av AGNES:
Hur länge har du haft din blogg? :D
Svar: Jag har haft min blogg sen Maj 2010!

Postad av Marika:
Är du kär i någon ?
Svar: Ja, jag är kär i någon. (a)

Postad av rora:
kommer typ inte på nån fråga. men gillar du micheal jackson? xd
Svar: Ja, jag gillar han. :)♥

Postad av Sandra
Kaffe eller te?
Grönan eller Liseberg?
Saft eller mjölk?
Cola eller fanta?
Katt eller hund?
Dator eller familj
 
Svar: te
Svar2: grönan
svar3: .. saft..
svar4: cola
svar5: Katt i think!
svar6: Guess?! FAMILJ!

Postad av Sandra:
vad tycker du om att skolan börjar snart ?
Svar: Oerhört dåligt, ''hatar'' skolan.

Postav av Ebba:
va tycker du om justin biebers nya röst?
Är du en beliber?
vad skullle du göra om du träffa han?
Svar: Inge särskilt, tänker inte på den ''nya'' han låter som han alltid gjort. :)
Svar2: Ja, självklart. ♥♥♥
svar3: Gråta o skratta sönder mig.

Postad av Mami:
Ärligt längtar du inte lite grann till hösten? Skolan? Din 'nya klass'? Skulle du verkligen vilja vara ledig jämt? När ska du svara på frågestunden? Kram
svar: Nej, varmt ska det vara.
svar2: Nej, längtar inte till skolan, hehe.
svar3: Haha, nja.
svar4: njaaa, det beror på.
svar5: Jag svarar på den nu.
KRAM PÅ DIG SJÄLV! :)♥


Jag hoppas verkligen att ni är nöjda med svaren, förlåt att jag inte svarat på frågestunden förens nu, har varit borttrest, men nu har ni fått svaren! Puss.

Saknar dig, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisa.


hemma.

Är grymt trött efter bilresan, vet inte om jag bloggar mer idag! Om några dagar, är bloggningen igång igen, som vanligt. Imorgon börjar fótbollsträningen igen. *Puss.


Gudnutt.

Ska gå o lägga mig nu. Men framförallt ska jag tvätta bort mitt smink först. Ska åka iväg, hyffsat tidigt imorgon! Vet inte direkt när vi åker, men innan 12 TROR Jag. Men jag hinner göra ett inlägg innan jag åker. Och sedan bloggar jag inte någonting, vi ses på.. tisdag, tror jag. KYSSAR!

Bara du o jag imorgon i 3 dagar, bara du o jag. ♥


00.00

:D


Tröööök.

Jag vet inte ett piss om vad jag ska blogga om? Kom med förslag, dumma ungar! Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni sovit gott? Vad ska ni göra idag? Det är det ända jag kan blogga om, fråga er frågor! Men jag ska tänka på något jag ska blogga om. Puss.


SMS;

Jag skickade ett typ .. gulligt sms till Maja, och hon sa tillbaks, på lika gulligt sätt!
DETTA SKICKADE JAG

OCH DÅ SVARADE HON;

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


Hej på er

Jag vaknade nyss, och kom på att jag hade klippt håret. DET VAR FÖRFAN ÄNDA NER TILL RUMPAN! OCH NU ÄR DET .. LITE UNDER TUTTEN! Jaja, det växer väl ut! Sandra sa att mitt hår som var sådär långt inte skulle ha växt mer, för det var bara småsmåsmåååååå strån. Haha, men jag är glad ändå .. eller? dundunduuuuun. Nemen, okej, eh, vad ska jag säga? JOOOOOOOOOOO Det är ändrade planer, vi ska åka till Västerås o dem imorgon, på lördag, inte idag, som jag har nämnt. Utan imorgon! MIN MAJA ÄR I STOCKHOLM, I ÄLVSJÖ, DET KANSKE INTE LIGGER I STOCKOLM, MEN NÅGRA MIL BORTTOM MIG! WHAAAAAAAATEVER! Vi håller på o smsar lite just nu, hahah. hon är så jävla trevlig, föremest, men inte näre handlar om TOKIO HOTEL.. Usch.♥ Haha. Nu ska jag leta upp en jättefin bild åt er.

Åh, saknar detta! ♥
Take me back.


Okej, godnatt, på riktigt!

Jag vill ge er ett bloggtips!
Mimmi&Lina är 2 st tjejer, som är grymt fina, känenr de irl. Och det bloggar om lite allting, de har 2 egna bloggar oxå. http://miuus.blogg.se  är mimmis, och http://carrrrolines.blogg.se/ Och de har gått i min fotbollsträning, men de har TYVÄRR slutat, och de var kisdkjeördgjs bra! Men jag tipsar om deras bloggar, och säskilt deras tillsammans! Läs o komentera bloggen! Nu ska jag verkligen sova, kisses!

Love u guys! ♥


;D

00.00. Slå er i pannan .. ni vet resten. ;)


HAHAHHAH

(M) = Mamma
(I) = Jag


(M) - Ska det vara lite oboy såhär på kvällskvisten?
(I) - HEEEEEELL YEAAAH BABY!!

(Mamma känner sig fettstolt, det var hon som kom på, att jag skulle lägga in detta på bloggen!)

Love u


Kväll/natten's låt.

Här kommer Kväll/natten's låt. Det är en Remix, ja.
Justin Bieber- Baby Chipmunk Remix


Lalalallalalal!!!!!!!!!!1

Tjaaaaaa!
förlåt att jag inte har bloggat, ärligt talat så har jag glömt bort bloggen, helt! Jag är inne i andra saker, som te.x gosupermodel. haha. Men jag skulle lätt välja bloggen, som roligaste saken om jag var tvungen att välja! Eh, imorgon vet jag inte hur mycket bloggning det blir, eftersom det kanske är bra väder, då ska jag passa på att gå ut och bli brun, är jäkligt blek. & Så har jag inte varit ute (Nästan) på hela sommarlovet, mer än halva min tid går åt att vara inne vid datorn, och sova .. när jag har tråkigt.  Annars har jag väl inget perfekt Socialt liv.HAHHAHAHAHH. okej, men nogsnackat om det.

På fredag ska jag och mamma troligen åka till Västerås och vara där ett par dagar, eller en dag. Vet inte riktigt hur vi ska få ihop det. Men sen ska vi kanske åka till mina kusiner's land. Och det mår någon mil borttom Västerås, där min mormor och morfar bor. Och vi åker hem på måndag, morgon,förmiddag,eftermiddag, eller kväll vet jag inte. Men vi hoppas på ''det bästa'' Nu blev det ett ovanligt långt inlägg här för mig, men jag är sugen på att blogga .. Men tyvärr ska jag gå o lägga mig, närsomhelst. Så med DENNA mening säger jag Godnatt! ♥

Btw; MAMMA KLIPTE TYP MITT HÅR NU, OCH DET ÄR SKITMYCKET KORTARE, DET ÄR SÅ LÅNGT PÅ BILDEN, DET SER UT SOM OM DET ÄR LÄNGRE HÅR, FÖR ATT JAG INTE SÄNKTE NER KAMERAN, MEN DET TOG SLUT DÄR, OOOOOMG. DÖÖÖÖÖÖR! Men pga allt slitet hår, är man ju tvungen, tyvärr!


Och en snygg bild, på mig o Sandraaaa.


Lala land.

   


Vi har varit på stranden, jag och mamma .. det blev typ lite bråk mellanoss först, det var därför vi gick ut och körde iväg till stranden! Men vi hade det trevligt, och vi fikade godsaker! Och nu har jag kommit hem, Sandra satte på mig anstiktsmask, som ni ser på bilderna. hihihihi


Tjaaaaaa .. då

Ska logga ut nu. Har kollat på 2 filmer. Ouss.

What do you say?

Vad tycker ni om tidningarna? Expressen o aftonbladet. Ni kan förståss säga vad ni tycker om Jula,Frida och alla demdär, men nu undrar jag om Expressen o aftonbladet. Själv är de roliga att läsa, men det är hemskt typ som dethär;
En liten pojke vid 5 årsåldern drunknaded i deras .. POOL . Pojken kunde inte simma, och ingen var där med han, föräldrarna kom ut när pga att det var så tyst, då såg de lilla pojken ligga på botten, han hade legat där i 10 minuter, fanns inget de kunnat göra. Tyvärr!

What do you say about them?What do you say about them?What do you say about them?What do you say about them?What do you say about them?What do you say about them?What do you say about them?

Ungefär sådär då.


Sandra Helena Evelina Johansson

Jo, jag har en syster, som Heter Sandra Helena Evelina Johansson! Och jag kan inte tänka mig att det är min syster! Hon ställer alltid upp för mig, hon litar alltid på mig, hon bevarar alltid mina hemligheter (om jag har några) & det bästa; DU ÄR MIN SYSTER OCH BÄSTAVÄN! Ibland bråkar vi, men vi blir alltid vänner igen, mamma födde oss, för att vi skulle bli tillsammans. ♥ Du är så jävla vacker, nonnie. Förstå?! Du är så jävla modig Kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, du betyder allt plus allt gånger det. Älskar dig. Vi är nog de syskonen som har mest skoj, vi skrattar ALLTID med varandra, fyfan vad vi har det bäst!



 LÅT BILDER TALA!

Glöm inte att fråga på min frågestund;
http://typbbella.blogg.se/2010/august/fragestund.html#comment


Godmorgon

Hej kära o trogna läsare, sovit gott? ;d
Är redan uppe, borde sova någon timme till, sitter och gäspar utan att jag tänker på det .. Men ickesanicke det tänker jag inte göra. Isabel ska vara uppe vid datorn och hänga sig. (Inte med rep o stol, utan hänga) HAHHAHAHAHAHAHAH. Igår, vad statistiken inte LIKA hög som den var i förrgår, eftersom jag inte var inne på bloggtrafik lika mycket, eller jag var knappast inne någonting, men jag hade 62 besökare igår. hihihihi. Men hur mår ni idag?

Slumpade. HELLLLLLLGE! :D


NYTT FACEBOOK KONTO!

Ohyes, rubriken talar! Hade ett facebook konto förut, men glömde lösenordet.
Men nu har jag gjort ett nytt. LOVE!
Btw; Lägg till mig som vän. hihihihih


Löv,blommor,gräs o sånt.











Haha, har fler, men de ser helt cp ut.
( Jag har inte photoshopat några bilder, därav psykbilder)


HAHAHAH

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, helt ärligt så vet jag inte vad jag ska blogga om, mn jag måste ju hålla uppdateringen, för annars bli ni inte glada, så dethär gör jag för eran skull. ♥ Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska väl vara inne på datorn .. Som vanligt dåra! Nu kom jag på vad jag ska blogga om, men det kommer i nästa inlägg. Pussokram.


FRÅGESTUND!

Jag ska ha en frågestund just idag, fråga mig vad ni vill. Lovar att svara sanning på varenda fråga. FRÅGA PÅ!

Jag har inte gjort så mycket efter att jag stände av datorn, åt mat, läste tidning .. Kollade på film och nu är jag här igen, bra ellerhur? Bitches! Nejmen, eh, hur ser eran dag ut? Det är ju några till kvar tills dagen är slut, och jag ska klämma fram många inlägg till, i think! Men vi hörs, älsklingar! ♥

Sandra o jag. Älskar dig, bästavän&syster.


..

Bloggar troligen inte så mycket mer idag. Puss.

ENGLISH!

Hi all dear readers, how are you visiting? I knew just to speak in English because I love the language. Eh, but since I suck at English so I use Google Translate''''And it's really fun .. Not .. I do not know what more to write. Eh, can just say that I live. So .. Here I am! NEJM, do not know how much I will blog today, and you may be welding on the lookout! Right now, I had water melon of my dear mother and I who love watermelon, but only when I'm sucking on it. But .. Tjarrå!

ÖVERSÄTTNING:
Hej alla kära läsare, hur har ni det just nu? Jag kändebara för att göra ett inlägg på engelska, eftersom jag älskar det språket. Eh, men eftersom jag suger på engelska så använder jag ''Google Translate'' Och det är väldigt kul .. Not.. Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Eh, kan väl bara säga att jag lever. Så .. HÄR HAR NI MIG! Nejmen, vet inte hur mycket jag kommer blogga idag, men ni får väll hålla utkik! Just nu fick jag vatten melon av min kära mamma, och jag som älskar vattenmelon, men bara när jag är suger på det. Men .. Tjarrå!


fjärdeaugusti2010

Tjaaaaaa.
Inatt somnade jag och Channa supersent, vi slocknade väl vid 6-7. Och vi vaknade vid 2. Jag gick nyss hem från Channa, eftersom hon ska åka någonstans, hon ska träffa Sin syster och några andra, fattade inte riktigt, så jag var tvungen att gå hem. Men det gör inget! Vi KANSKE ska vara senare, men jag vet inte hru det blir med det, eftersom ajg är dyyyy trött. Men jag kanske piggnar till. Jag är inne på bloggtrafik just nu. ( TACK FÖR DEN HÖGA STATISTIKEN REDAN!!!!!!!) Aja, puuuuuss.





- Jag och sandra för några veckor sedan, när vi shoppade och åt Nachos.  


RÖSTA PÅ MIG!

Hos http://epicfaiil.blogg.se så har jag blivit en av 10 finalister,(Jag har nämnt att jag har blivit länkat av henne förut, heheheh) Men iaf och rösta på mig. jag är nr 9! HÄR röstar ni. SNÄLLA, RÖSTA.


Pictures!

   

I'm säääxig.


-

Det blir ett inlägg till ialfall, visste inte om jag skulle orka. Men i skulle visst gå in på datorn efter filmen, och då fick jag ork att blogga, igen! Igår hade jag 80 besökare!! TACK FÖR DET! Hur kan jag ha så många? Jaja, bloggtrafik .. men det måste ju ha varit något mer? Ajusste, blivit länkad av finaste ''Scene'' tjejen, HÄR är bloggen, så det är anledningarna. hehehehhehe. & Jag har aldrig fått så många komentarer! Ska fortsätta vara medlem på bloggtrafik, det har hjälpt mej! Kanske bli ett inlägg om en stund, puss.

- Gammal bild.


SLAGGAR HOS C.J

Sover över hos min granne ikväll, vi ska väl ha kul. Vi ska strax kolla på film. 'THE BIG BOSS'' heter den, och den är fettma bra! Hahahah. Men jag ska väl inte göra mer inlägg idag, eftersom klockan är rätt mycket, och vi ska se på film. & efter det är klockan ännu mer, men imorgon ska jag blogga lite. Men nu ska jag dra, pusshej.
By the way: Har ingen bild på min grannes dator.


Belibers? :)


Vilka av mina kära bloggläsare gillar Justin Drew Bieber? Själv är jag ett jävligt stolt fan. & jag lyssnar på han för det mesta! ♥ Om ni inte gillar han, så börja gör det. Han är .. ÅH!♥  Just nu sitter jag i stora rummet och kollar på ALLSÅNG PÅ SKANSEN. men det är tråkigt, så jag kollar inte, utan jag lyssnar. Hehehehe. Men ska även snart dra ut och spela fotboll med min kära granne, och hennes granne, och hennes pappa. hon har oxå blogg http://blondinbellazblogg.blogg.se Så ni kan läsa och komentera den, då bli både du och jag glada! ;)


Me, right now.

      

- Osminkad, oborstat hår.


Borta bra, men hemma bäst.


Haha, ja. Eh, vi åkte först till Donken, vi lekte där (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D) aah, men vi åt mat. Jag tog Happy Meal. Jagvet, det är töntigt, men det är gott. heheheh. & Sen åkte vi till IKEA, för att köpa någon jävla ''dörr'' till en sak i käket, och det tog ju ett bra tag, men sen åkte vi hem. Och vi har varit borta i ca 2 timmar. Och det är skönt att bara komma hem, o sen gå direkt till datorn. LOVE!


Tjarrå.

Har varit inne i ca 3-4 timmar nu, så jag ska dra. Familjen ska åka till något ställe, jag ska ha en sjal över mig, så jag vet inte vart vi kommer hamna, men jag hoppas att vi kommer hamna på ett bra ställe, men jag hoppas icke på att vi hamnar på ett ruskigt ställe, uh. Näääämen nu måste jag dra, innan morsan o farsan blir för galna. ÄLSKAR ER, STATISTIK! Puss.

lovelovelove.


LÄÄÄÄÄÄNK.

EEEEEEEEEEEEEMMA!
Tryck på länken för att komma till henne's blogg!


Ska jag?

Ska jag ta bort bloggen? Om inte, varför? Ni komenterar ju aldrig. Får bara komentarer från bloggtrafik @. Men ska jag ta bort bloggen? ;)


Dagens låtar.


Eric Saade - Break Of Dawn.

Justin Bieber - Down To Earth.
<3333333333333333333333333333


BLOGGTRAFIK BABY!

Klartsomhelskotta att jag är inne på bloggtrafik, tack vare det har jag så många besökare.  Får ett leende på läpparna varje gång jag får trycka på ''Nästa'' Ohnej, jag vet inte varför! :D Har fått en knäckemacka av mamma just nu, oj, vilka bra blandning, har ju tuggumi i munnen (!!!!!!!!) Men jag får väl spotta ut det.

Jag har en fråga, ska jag lägga bilderna överst i inlägget, altså .. Ska jag lägga alla bilder innan jag börjar skriva? ni bestämmer. KOMENTERA!


bloggtips!


Nu ska jag berätta om en sjukt fin,bra,rolig,söt,vacker bloggerska. HÄR,ellero m ni inte orkar trycka där, tryck på bilden så kommer ni till snyggingen. Ser ni hennes blogg, ASSÅ SER NI HUR JÄVLA VACKER&SÖT&FIN&GULLIG&RAR&SNYGG&AAAAAALLT HON ÄR ELLER? Men det är inte bara därför jag gillar henne, hon bloggar om intressanta saker, och jag blir avundsjuk på alla hennes 200 komentearer hon får ''i alla inlägg'' Nejmen, hon är ... ÅH ♥  Men läs henne's blogg, och bli förälskad!


Eh, hehehehe.

Jag vaknade nyss, vet inte varför jag vaknade så sent! Sandra gick nyss upp hon oxå. Och jag har gått in på datorn och jag skriver nu ett inlägg, hehehe. I nästa inlägg skriver jag ett bloggtips, för jag kan inte skriva det inlägget just i detta inlägg, för det blir bara ''smuttsigt'' Men vi ses om några minuter igen, ceya.


2010

När jag och Sandra kom hem från Pantningen så kollade vi på The Eye. skitbra film, enligt mig, både släskig o spännande. Det är en slags skräckfilm & är från 15 år. Orkar inte skriva vad den handlar om, men det får ni leva med. denhär lördagen, som kommer nu ska jag kanske följa med Channa till Grönalund. GOOOOOOD! Dessa andra dagar, har jag inget att göra, så vill nån vara? :)

Btw: Channa kom o frågade om jag säkert kunde hänga med till grönalund .. och JA jag kunde. Vi kommer ha det bäst, sakna inte mig för mycket .


paaaaaaantning

Ska ner till konsum och panta flaskor. Så vi ser om några timmar. Hehehehhehe.


Åh, aw


Vad är detta? Skitfin röst. Hon liknar min fd. klasskompis jättemycket. Denna tjej är typ 12 år? Otroligt fint sjunget! CRED TILL DIG, GIRL.


nananannana.


( Det är en bild, men det ser inte ut som det,hehe.)


Gudmorgon

Jag vaknade jättesent idag, klockan 12 någonting, har bara varit uppe i drygt 1 timme. Åt precis upp min frukost. Idag är det pissdåligt väder, och det tycker jag är dåligt, eftersom jag var så taggad på att bada,sola och äta glass idag. Det kändes som iom det skulle vara bra väder idag, men icke sanicke, Det ska vara regnit äckligt & kallt ute. Vad tycker ni om detta? Själv tycker jag att det är .. BRRRRRr.

Fan va ful? :o


Dags för plutten att slagga

Dags för den här snorungigapluttungen att gå o lägga sig, det blev rätt sent idag oxå, idag vet jag inte vad jag ska göra, ska väl vara inne på datorn för det mesta, som vanligt. Jag har varit inne på bloggtrafik, eller jag är inne där just nu, men ska logga ut därifrån, eftersom jag ska logga ut. Snart kanske jag ska ha en frågestund? Har det på alla bloggar jag skapar, hahahhaha. Vad ska ni göra imorgon? Gillar ni vattenbildbomben jag la ut? Nejmen, ska dra inom några minuter, vill bara blogga lite först. Jag har lyssnat på Justin Bieber hela dagen idag, och föremesta denna låt:

Men nu ska jag lägga mig, innan morsan bli helt paff och kommer o slår mig, oallting,haha, nejdå. Men älskar er, godnatt. Och sov söööööött.


Vattenbilder, bildbomb























Jau, det var några av alla vi tagit, hoppas att jag orkar lägga in resten senare då, haha. klart jag kommer orka!


HAHAHAHHAHAHA


Orkar inte ..

Orkar faktiskt inte blogga någonting idag, känner jag nu. Det kanske kommer några, ändå. Förlåt, men jag är fett trött. Bloggningen kommer igång igen inom någ(ra) dagar. Så vi hörs då? Bra, puss. Omg, låter som om jag ska ta bort bloggen,AHAHHAHAHHA. Men ajg tar bara break denna dag. ;_;


HALLÅ!

Jag var ju uppe hela natten, och vid typ 10 så gick jag och la mig, jag somnade. Och jag vaknade precis, därav ingen uppdatering, förlåt för det. & Varför är statistiken så låg? Ska in på bloggtrafik o grejsa lite. Okejhejdå.


nämen wow.

Have been up all night, just days remaining.Here is my outfit, anyway. hahah, pulled on something. Did that I wanted it today, but will fix my hair. o maybe makeup.
- Kände bara för att göra ett inlägg på engelska, dock kommer det svenskt här:

Haha, aa, eh, jag har varit uppe hela natten. Har morgonen & Dagen kvar att vara uppe, idag ska jag vara ute mycket. För att jag har varit inne på datorn rätt mycket denna dag. Eller asså, ja. Ska lägga upp ett par få bilder efter denna text, how good? :) Just nu kollar jag på Hannah montana (HAHAHAHAHHA) Jag har låtit filmen gå om 3 gånger i rad, och jag kollar bara ibland, när det är roliga saker förståss .. Som det ofta inte är, så jasg kollar inte så mycket, utanför fönstret, ser det ut som det kommer att bli rätt bra väder, blå himel, svag sol på andra hustaken, älskar sådana mornar. ♥



Ehe..

Update: Vet inte varför texten blir övertäckt med ljusblå bakrund? :o


Mamma, gått o lagt sig.

Är själv i huset, pappa lämnar saker hos Sandra, för hon skulle ju sova hos My. Och mamma har gått och lagt sig. & JAG HAR JÄÄÄÄÄÄÄTTEKUL (!!!!!!!!!!!!!) Skoja, men aah! Men tycker ni att jag är rätt bra på att uppdatera nuförtiden? Det tycker jag, hehe, skryter lite. Skoja, men aa.


Moooooovie.

Kollar på film, det är rätt tråkigt .. Så jag gick in på datorn igen,haha. Sandra ska sova hemma hos en som heter My. Så jag får sova själv i sängen dåra. Men det ska gå bra ändå. Ikväll har jag och pappa spelat kort, och ätit lite gotta. Jag har ätit mig tjock, har gått upp kanske .... 100 kg? :)


bloglovin
RSS 2.0