Go To The Bed.

Ska göra mig i ordning nu, packa väskan,borsta ut håret&Borsta tänderna. Sen är det väl bingen, så jag kommer väl ligga om typ 20 minuter. Hoppas att allt flyter på imorgon så det inte blir något bråk. Och jag hopppas verkligen att det kommer bli superskoj imorgon på torvalla. Så ses vi imorgonbitti med en morgoninlägg, och efter skolan. Ssssssssssssses.

OMG. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA. Jag finns med på google. Jag sökte på ''potatismos.blogg.se Och så kom denna bild upp, skitweird. Aja, nu börjar mamma bli lite lack, pussochkramochgodnatt.


skitskönt.

Det kommer fan bli skitskönt när skolavslutningen börjar.Den 11:e Juni.Då ska jag och mitt fotbollslag + pappa åka till göteborg, för att ha fotbollscup. Vi spelar matcher lördag+söndag, vet inte om vi ska ha matcher på måndagen oxå.. Men då ska vi åka till Liseberg, och fyfan va det kommer bli kul. Men jag tror att vi kommer vinna de flesta matcher, men jag vet iallfall att vi kommer förlora nån eller några. Men jag tycker seriöst att vårat lag är det bästa i stockholm, vi har tillochmed vunnit mot 98:orna, men det var bara träningsmatch,men ändå. :)

För typ.. Någon måndag sen.

HAHAHAHAHHA, innan skoldiscot.

Någon månad sen.

 


Åh. Jag VILL klippa lugg..

Jag och mamma pratade om att klippa lugg på mig, för att jag ville det. Men om jag ändrar mig sen är det försent, så jag och mamma ''bestämde'' att vi skulle klippa när sommarlovet började ungefär, för om jag blir onöjd hinner det ju växa ut tills skolan börjar igen, och det är ju bra. Men jag är ganska så övertygad om att jag kommer bli nöjd med resultatet! Vi har inte pratat mer om detta, men det var bara något jag ville ta upp i bloggen, men det kan ju vara intressant oxå. Right?

Diss/Hiss..?


Made.

HAHHAHAHAHAHHA. Har bara bilder på 2 från lilla melodifestivalen för typ 3-4-5 år sen. Och dem hette ''Made'' och jag älskade dem då,kommer inte ens ihåg vad dem heter, fyfan .. Men lite kul oxå, faktiskt. :D


Tydligen så hette dem Denise&Mathilda.;p

Imorgon är det friidrottsdag, och vi ska åka till torvalla och göra lite grejer, vi ska åka med klassen breedvid, typ. Och vi ska åka buss dit, kulkul. Egentligen gillar jag inte FRIIDROTT. utan för mig är det fotboll som gäller, men man måste ju när det är skola,och jag vet inte när det slutar&När jag kommer hem imorgon. Just nu gungar jag med mina ben,och det är jätteintressant.


Tjatjatja.

Det här är typ min 193838:e blogg jag har, men jag tröttnar fan på alla, pga att dem inte har någon fin design elle header,och sen ser texten skitful ut. :p Så därför tröttnar jag på alla bloggar, men jag bad en tjej som heter Hanna fixa min design, och det är jättesnällt ju. Här kan ni se hennes blogg! Den är skitbra, enligt mig. Om någon timme ska jag typ gå och lägga mig, men besök och komentera ändå. Pusssss.


Ser man bilden? Hoppas det är okej att jag lägger ut den, om inte.. Säg till mig så tar jag bort den. :)<3


Välkommen till min nya blogg!


bloglovin
RSS 2.0