Minnen <3

Kommer ihåg när Lina&Mimmi gick i vårat fotbollslag, de var så jävla grymma. Bäst på kickar,dribbla, skjuta ALLT! Jag saknar de jättejättejätte mycket. Åååååååååååh, kom tillbaka? D: Vi behöver er i vårat lag, inte för att vi suger.. Men med er är vi betydligt bättre. Vet inte om ni ser detta, med spillerill. Har iaf, skrivit av mig.  


Kommentarer
Postat av: Lina

Jagvet inte vad jag ska säga .. har funderat på att byta tillbaks . Förut svorde jag på gud att aldrig sluta i Vendelsö .. jag vet inte vad som hände igentligen . Ni var ett helt gudomligt lag ! Ni är jätte duktiga utan oss , det är till och med flera som tog ett kliv frammåt när vi slutade ... Jag menar licksom .. ni kom 9:a av 32 lag hur GRYMT är inte det ? ... kan inte säga mer ... för jag har mer en 18485737829294384838483848394939939485848383838 saker att säga .



MEN NÅGONTING SOM ÄR ALLRA VIKTIGASTE ATT SÄGA ÄR :



JAG ÄLSKAR ER ALLA FORTFARANDE ... JAG SAKNAR TIDEN MED ER ... DET KÄNNS INTE LIKADANT UTAN ER , JAG HAR INTE PRATAT MED ER PÅ EEEVIGHETER MER EN EVELINA .... JAG SAKNAR WE SÅ j*VLA MYCKET ... NI KAN BARA INTE FATTA HUR MYCKET JAG SAKNAR MITT DRÖM LAG , DET VAR NII SOM GJORDE MIG FÖR DEN SPELARE JAG ÄR , DET VAR NI ! OCH JAG TACKAR MAGNUS,PETER,KORKEN,MATTS OCH ALLA MINA VENDELSÖARE FÖR EN FANTASTISK TID I DET UNDERBARA LAGET OCH ATT NI GJORDE MIG TILL DEN FOTBOLLSSPELARE JAG ÄR IDAG .



JAG KOMMER AAAAAAAAAAAAAAAAAALDRIG GLÖMMA MINA VENDELSÖARE , I ERT LAG ÄR INGEN SLÖ FÖR NI HETER VENDELSÖ HEJAHEJA , JAG MENAR VARJE ORD JAG SKRIVIT . OCH JAG HAR TAGIT ÅT MIG VARJE TRÄNING TSM MED ER !<3 JAG ÄLSKAR EER !

2010-06-30 @ 14:46:24
URL: http://carrrrolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Förutom Anonym.
Är du lat eller?

Din msn? (Bara jag som ser)

Har du blogg?

Vad ville du bby?

Trackback
bloglovin
RSS 2.0