bloggtorka ..

Jag bloggar inte, för att jag inte har nått att blogga om. Ska tänka på att blogga om .. känslor. HAHA. Vet, det låter knäppt, men något måste man blogga om. Me det är bara ett kanske. Så vänta inte ihjäl er nu, men ajg ska försöka blogga så mycket jag kan ikväll. ska kika in på andra bloggar, så kanske jag får insperation om vad jag ska blogga om, bra va? :D

Btw: Självklart får ni oxå komma på med ideér om vad jag ska blogga om.


SVAR PÅ TAL!


SVAR: Jag är 11 år. Hurså? :)


-

Kom för en stund sen hem, altså, jag och pappa har spelat lite fotboll. Och vi kom hem för en stund sen. Jag har fått jättehög statistik. Tack för allt, älskar er. Vet inte vad jag ska blogga om, så jag bloggar när jag har lust, pussokram.


Bye.

Ska åka till haninge centrum och strosa lite.


Följ mig ;)

.. Nu kan ni följa mig, Via bloglovin'

Tryck på bilden för att prenumenera! Annars kommer Sandra och besöker dig i sömnen.. AAHHH!!!


Varför?

Vissa av er kanske undrar, varför jag valde just ''Typbbella'' Jo, jag har ingen riktigt speciell anledinng till det, utan jag bara kände för att ha namnet ''typbbella'' & jag tyckte att det var ett bra namn, har ingen anleding till det heller, utan jag bara kände för att ta just det namnet. Det var väl bara det? :)


söta bilder, på syrran.











Ni undrar säkert varför vissa är större än de andra? Det är för att de små, är tagna av webcameran. och på nått konsitgt sätt, kan jag inte förstora de bilderna, medans jag kan förstora Kamera bilderna till 700px.


Det går ju fint.

Statistiken rullar sakta, men säkert uppåt. Har besökt många fina bloggar, många norska bloggar oxå. hahahahhahah. Hur har ni det då? & vad ska ni göra idag? :)
Hur söt är inte hon? :)


WOHO!


NI ALLA SOM ÄR 95:OR, CREEEEEEED TILL ER.
- Jag har altså 1995 gp på Gosupermodel. (Y)


Godmöra.

Godmorgon på er allihopp!
Idag var jag inte vad jag ska göra, ska kanske ringa en kompisa, eller nått. Ska ta det lite lugnt idag ialfall, eftersom jag vill inte ha huvudvärk igen, haha. Men just nu gör jag ingenting, jag gick typ upp nyss, igår hade jag jöättemycket besökare, för att vara mig, altså. Tack för det. Jag ska gå med i bloggtrafik .. igen, jag är medlem där, med jättemånga bloggar, men de bloggarna har jag tagit bort. och så har jag glömt lallalala. Eh, men nu ska jag gå med där igen. Puss.

<3


Who's the winner? ;)


Jag bad sandra låta mig vinna, och jag vann! Nu ska jag verkligen logga ut.


.

22.22. Slå er i pannan, sitt i 90 grader .... resten borde ni veta.


Men va?

Jag har gjort rätt många inlägg, men de har försvunnit? Skitkonstigt? Nej, skoja. Jag har bara inte hunnit bloggat. Och förlåt för det. Men så mycket bloggning till blir det inte idag. Har varit inne i 3 timmar, inte så mycket .. Men jag har lovat mamma att sakta ner på datorn, o bli mer social irl ist. Så dethär är det sista inlägget för kvällen. puss. ska bara köra Röjflaggor med sandra, sen ska jag stänga ner.


ajdå.

Jag fick ont i huvudet, näör jag var med channa, så jag fick säga att hon skulle gå hem, så fick jag tablett o så gick jag och la mig, och jag gick precis upp, jag vet inte hur länge jag har sovit, ska fråga mamma när hon kommer hem från affären, hon sköper gotta till kvällen. Pga. mitt huvud, har jag inte bloggat. Förlåt.

Coca cola. ♥


Channa's @place.

Sitter hemma hos Channa just nu,hon äter. Hon har varit utomlands i hela 22 dagar, har saknat henne jättemycket, hon var varit i New York & I Miami. Hon har säkert haft det jääättekul. Vet inte vad vi ska göra, förutom att vara vid datorn! Puss. ♥

NEW YORK.

MIAMI.


-


It was you who made me feel special, thanks for everything. ♥


bloggar jag läser.

http://asiat.blogg.se http://lovisahej.blogg.se http://potatismos.blogg.se http://fokis.se http://dessies.se http://eemsn.blogg.se http://runjas.blogg.se http://paow.se http://Haanus.blogg.se http://sweetdhiit.blogg.se http://isabelhjertafrida.blogg.se http://superbarnet.blogg.se http://ttildon.blogg.se


Bloggtips? :)

Har ni någon blogg jag kan läsa? :) Jag läser inte så många bloggar, men det villa jag göra. Så kan ni länka bloggar ni läser? Och om ni inte läser nåns, så skriv inget. Eller så skriver du '' JAG ÄLSKAR TYPBBELLAS BLOGG'' Right?  Nejmen, eh, jag vill läsa bloggar.  Puss.


Kulkulkul.

Det var kul på grönan, i förrgår. Jag åkte inte så mycket, allting var så jäääääävla mycket kö på,haha. Men jag åkte: Flygande mattan,blåatåget,jetline.  Och jag ska berätta en sjuk sak, jag var över grönsen på 1.40.(kort, jag vet ) Aah, jag fick åka 3 gånger, för en tjej. och det var kul, jag klarade det bra. & Sen sista gången jag skulle åka, altså fjärde gången. Så var det en annan gubbe där, och jag var för kort? Jag nuddade stålgrejen när jag stod där. och när jag nuddade, så stack han in sitt fukking kredidkort för att se om jag verkligen nådde? Och såklart man sjunker då? Skitgubbe säger jag bara, skitgubbe.


åååååh.

 Träffade Jonas Brothers,I min dröm altså. Nu ska jag ta det från början :
Jag skulle typ hälsa på min gamla skola, och då skulle dem typ komma dit . De gick där , alla 3 . o sen senare,kom jag på att jag kunde ladda upp bevis på gsm.och jag hade mobilen inne i klassrummet , och då skulle alla ändå gå in . så då gick vi , och jag tog kort på min och nick, tror jag? ;s Vet inte vilka som är vilka,HAH. Men han i krusiga håret, typ.Men då märkte vi att han hade smink . ohnej, det var inte för att dölja sig . det var för att det var med , i skolsaken , vi gjorde nånting , JAJA! aa , och då fick vi ju tvätta bort det , och då precis när jag skulle ta kort . så vaknade jag ..

aa, det var Nick jag var med,kramades med, gick med. ♥  


Förlåt o hejdå

Förlåt att jag knappt bloggade igår, men jag hade jättemycket att göra. Så jag hann inte, och när allt var klart, så orkade jag inte. Min ork hade tagit slut, men förlåt för det. OCh hejdå för att vi ska till Grönalund om några timmar eller så, har inte riktigt koll. Men vi ska åka vid 10.30. Och jag o Frida ska gå med varandra. Så detta är sista inlägget för idag. Puss.


TAAAACK.

Tack till http://potatismos.blogg.se för den superfina designen/Headern!
Är jättenöjd, tack så mycket. Älskar dig. ♥


Test

1. Var är din mobiltelefon? Venne
2. Vem är din andra hälft? Sandra
3. Ditt hår? Sandré
4. Din mamma? Mitt liv
5. Din pappa? mitt liv

6. Det bästa du vet? Eh, venne?
7. Din dröm inatt? Kommer inte ihåg.
8. Din dröm/ditt mål? Sångerska.
9. Rummet du är i? Vardagsrummet
10. Din hobby? fotboll ♥
11. Din värsta skräck?
Döden
12. Var vill du vara om 6 år? Sångerska
13. Vart var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Fulast, dummast.
15. En sak du önskar
dig? systemkamera o en lillasyster.
16. Var växte du upp? stockholm
17. Det sista du gjorde?
Skrev?
18. Dina kläder? Trosor och linne, vaknade nyss.
19. Din TV? Vår tv, på
20. Ditt/dina husdjur? Döda
21. Din dator?

22. Ditt humör?
Som vanligt.
23. Saknar någon?
 Ja.
24. Din bil? ?
25. Något du inte har på dig nu? inget, förutom trosos o linne
26. Favoritaffär? BiKBoK&GiNA TRiCOT.
27. Din sommar? <3
28. Älskar någon? Ja.
29. Favoritfärg? turkos,svart och rosa.
30. När skrattade du senast? Jadu, kommer inte.

Tagen av:
http://superbarnet.blogg.se


B0RING MED NOLL

Jag har fett tråkigt, vet inte varför jag skriver inlägget, vill underhålla er? Haha, men iaf.. Eh, jag vet inte vad jag ska göra, jag har tv:n på, men det är ett töntigt barnprogram barnkanalen kallas det (ÖÖÖÖÖÖH?) Jag o sandra ska till haninge centrum idag, vi ska äta o typ gå omkring, om jag fattade rätt. Det går fortfarande dåligt på min låttext, kommer inte på något? Kan ni hjälpa mig? skulle bli gryyyyymt tacksam. Pussokram. =)

Lalallalalalalla. (8)


Dagens låt


Train - Hey Soul sister.


Godmorgon.

Vaknade jättetidigt av nån anledning, men här ska jag skriva lite av det: Eh, ja, idag vaknade jag jättetidigt, som jag sagt, först vid 06.15. sen gick jag och försökte och sova. Men hur gick det? Kunde inte somna om, så jag försökte o försökte, men jag kunde bara inte. Så jag gick upp,satte mig vid tv:n med täcke o kudde. En timme senare (typ) gick jag upp och satte mig vid datorn! Puss.

hahahhahaha, jag var jättetrött, men jag kunde inte sova.


godnatt, peeps.

Ska lägga mig nu, Sandra gör klart headern imorgon. Så eh, pusshej. Imorgon bli det väl rätt bra med bloggning. :) Men puss. ♥


Grönalund på onsdag .. med

Ska till grönalund på onsdag, med kusinerna. ska bli bäääst! ;d
Har inga bilder. D:


HEADER PÅ G!

Sandra håller på att göra en bloggheader till mig, det ska väl bli kul? Har ingen nytt av denhär designen? Ingen bild på mig, eller nått Förlåt lovisa! Förlåt att jag knappt bloggat idag, vet inte varför. Har bara känt att jag inte velat. Men det ska.. vid detta tillfälle borde ni veta resten.

Bilden tagen från google. Snacka om gammal? :o


Film

ska se på film nu, hörs senare!


Sofijah.

Ni vet väl dendär Rapparen Sofijah? Jag tycker att hon är grymt bra. Vissa säger att hon är död?Vissa säger att hon lever. Vet inte vad jag ska tro, men jag tror att hon lever än. Men nu tänkte jag lägga upp låtarna, som jag gillar mest. ♥

Älskar låten, har den på min mobil.


Stör mig på..

Jag stör mig på folket, som byter blogg, bara för att de har fult bloggnamn? Såhär kan man säger '' Jag vill byta blogg, mitt bloggnamn är fult'' & När man har skapat den nya bloggen, så bli det samma sak '' jag har fult bloggnamn, vill byta lbogg igen'' Asså, hör ni hur konstigt det låter? Så höll jag på förut. Men inte nu längre.

Vafan kan det inte vara varmt,soligt och blåa måln ute för? Varförvarförvarför?


Godmorgon

Vaknade för några minuter sen, vaknade jättesent idag. Brukar faktiskt vakna vid 9-10 tiden, men idag blev det sent. Mamma skulle precis åka till jobbet, när jag gick upp! Jag hann krama henne iaf. Jag och sandra ska åka och handla läsk för de 20 pengarna vi har.HAHAHHAH.


Dags att logga ut dåra.

Låt rubriken tala!

FETT FIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drev?


Har tänkt på att..

Skriva om hur jag känner när jag är kär. Hahah, veti nte varför. Det bara dök upp. Och ni kanske vill veta om mitt ''kärleksliv''? :) Eh, men vad tycker ni? Varesig ni säger nej, ska jag göra det. För jag vill skriva av mig. Eh, lol vad tråkig jag är. hahahahhaha!


Hihihi


Det har ju blivit rätt mycket fotbollsnack och mycket fotbollsvideosar, men tycker ni att jag ska sänka ner? Fixa mer fotboll i bloggen? eller är det bra som det är? Haha, funderar på det. ♥


-

Har ni saknat mina töntiga inlägg? Har ni saknat mig alls? Lol

Eh, jag kan berätta lite om förrgår: Jag brände mig på plattången, som tydligen hade varit på hela natten. Eh, så jag ''kramade'' den med mina fingrar, av misstag, och då pyste det fettmamycket. Och jag höll på att skrika. Men det gjorde jag inte, och det gjorde inte ont i början, sedan skulle ajg ju bada efter, och hur går det när jag sätter ni handen i varma vattnet? Jo, det går åt helvette, nejmen, så jag fick bada med ena handen i en bunke med kallt vatten, och den andra handen i badkaret, hur kun är det? Ochså gick jag upp, hade min hand i en skål iskalllt vatten med is i, resten av dagen! Och hur blev det när jag skulle sova? Jag hade fortfarande fucking ont, så jag fick typ, kylbalsam, och så fick jag sova med handen på fläkten. och nästa dag var det över. Skitskönt. Och igår gjorde jag inget speciell.

Skticool du är. ):


Dagens låt:


Shakira - Waka Waka.


bloggningnen igång!

Tjaaaaaau, jag bloggar aldrig, när jag gästbloggar hos någon. För det blir för jobbigt, men nu har sandra kommit hem! När hon kom hem, kramade jag och så pussade jag henne. Har längtat sönder efter henne.♥ Men nu kommer bloggningen igång igen!


Vaken än.

Ska vara uppe hela natten, ville bara logga in för att skriva det. ♥


förlåt.

Förlåt för dålig update, vet inte varför jag inte bloggat. Men jag har inte haft tid, har inte haft ork. Eh, just nu äter jag. Och BETTY o SABIN gick hem för en stund sen, fyfan vad jag har saknat betty. Hon åkte till stockholm i måndags. Och hon ska sova över hos Sabin ikväll. Vi KANSKE ska vara imorgon oxå. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR ER TJEJOR!♥


-

Har precis kommit hem från Ramsjön. Jag och pappa,och Sandra har badat där. Jag cyklade i förväg, så jag vet inte hur långt de har kommit.. Eller jag cyklade innan de ens hade börjat gått, men jag tror att de är hemma snart. Det var varmt. LOVELEOVELOVE!


HAHAHHHAH. Bästa videon ever.


Sorry.

Kommer inte blogga nått idag, typ. Vi får bara ha datorn efter 4 idag, men just nu får jag vara inne i 20 minuter, och då KANSKE ni får ett inlägg. Men bli inte arga på mig, för att jag suger på att blogg,a för att ajg har inte tid och ork hela tiden, så ni får det ni får. LOOOVE!


Filmkväll.

Kollar på film med familjen, den går på tv3. ''The Vanishing'' Heter den, har sett den förut, den är bra. Eh, kolla på 3:an om ni vill se, vet inte hur länge den har gått. Men jag rekomenderar den till er. ;)


Badbadbad.

Kommer bli dåligt med updatering ikväll, så ni får inte klaga. Har andra saker att göra. Som är privata, nejskoja, men asso. Eh, puss. Men nått inlägg kommer ni få, det lovar jag. Innan 00.00 förståss. ;)


HAHAHAHHAHA.


Gaygaygay.


Svar på tal!


SVAR: Nej, jag har 32, och jag har rätt lite, men rätt mycket, för jasg komenterar nästan aldrig bloggar, men hur kan du sitta och säga att jag har 3 komentarer på HELA min blogg? Vad får du det ifrån? Btw: Tack att du läser min blogg, det bevisar bara hur mycket du älskar mig. Säg nästa gång ditt namn. :)


Shawty i'm out.

ska logga ut nu, ska kolla på film. Twilight tror jag att det blir, älskar er.


Idag får pappa hitta på en rubrik.

HAHHAHAHAH, pappa kom på rubriken.
Vafan sak jag blogga om? Om ni inte kommer på med ideér så blir det ju dålig update, och då blir det ingen rolig blogg och lalala.  Jag och pappa kollar på ''Kyrkogårdsön'' Jag har sett den hemma hos Felicia, men jag kommer inte ihåg ett piss av den, men jag kommer ihåg att den var bra. Eller nu ljuger jag. Men nu ska vi fortsätta, kiiiiiiiisses.


TAGEN AV POTATISMOS


Seriöst, så jävla skön!


Yäy.

Igår: Var det någon som kollade på Scary Movie 4 Igårkväll? Jag gjorde.Den är rolig. Men asså.. Det är en parodi, av Saw&The grudge, och det är lite kul. Eller okej.. Eh, men det var rolig, speciellt när tom eller vafan han nu heter misshandlar sin dotter helatiden, först Slår henne med resväskan, så hon flyger 1923849q234 meter. Sen stänger han bildörren på hennes huvud, sen klämmer låser han ut henne, när det är värsta omöjliga ovädret, så hon får 2 blixtrar på sig. Sen klämmer han sönder hennes fot. Men hon överlever. Gick o la mig vid 01.00 tiden ungefär.

Idag: Jag vaknade vid 10, har bara suttit vid datorn sen dess, borde ha bloggat direkt, men hade ingen ork, och jag visste inte vad jag skulle blogga om, men det kvittar nu. Eh, idag vet jag inte vad jag ska göra, inge sol äre ute, så om jag åker och badar, kan man inte sola, oc det är inte varmt uppe på land. HAHHAHAHAH. Men ah, ville bara typ säga det, Puss


Visste ni att..?

Jag vill inte vara med vännerna, när det är lov, typ. Eller kalrt jag '''vill'' men jag har ingen ork, och alla är tråkiga, förutom Bästavännerna dåra.


Back from Drevan.

Kom precis hem genom dörren, vi hade kul. Eh, vi träffade 2 av mina fotbollskompisar där, Linnéa&Mikaela. Och nu ska jag kolla på film, så ni får inte mycket updatering den senaste timmen, tror jag. LOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!


Krokodilbadet

Förlåt att jag inte har bloggat idag men nu springer pappa runt och letar efter min bikiniöverdel för vi ska åka och bada i (i, vid, på?) krokodilbadet.. Ska bada med Sandra, vet inte om pappa badar, men det tror jag inte. Ses senare ♥


Vad tycker ni om fotboll?

Jag vill höra era åsikter, om fotboll. Spelar ingen roll, om du går på sporten, eller inte.
Här är min åsikt: Jag älskar fotboll, fotboll är min andra halva av livet, jag skulle inte klara av mig, utan fotboll. Det är ju bara så underbart, att stå där, i målet, sparka på bollarna, rädda alla bollar, bli berömd av fotbollsvännerna och laget?! :o Herregud, så underbart. Men det bästa av allt, är fotbollschäjerna. :D

Gillar ni fotboll? Hatar ni fotboll?Älskar ni fotboll? Komentera.


Fortfarande vaken

Ja, jag är fortfarande vaken, ÅSSUM!
Jag&Mamma&Sandra var för ett bra tag sen på Donken, vi åt Glass,Pommes Frittes och drack cola, sen drog vi hem.. Och jag har kollat på film. Jag ska snart logga ut, men jag bjussar på ett inlägg först. Idag (Klockan är över 00.00) Vet jasg inte vad jag ska göra, kanske ska dra till Ramsjön med Sandra.. Igen, om hon vill.. Eller så spelar vi fotboll eller nått. Kyss.

Glömde lägga upp bilden, när jag hade LITE mascara på mig. hehe.


Dags att logga ut dåra.

Har varit inne jättelänge nu, bli inte updatering förns ikväll, förlåt
Håll utkik!


Dagens fråga:

Vad skulle ni göra om Ni såg 1 unge, på 4-5-6-7 år.Som var fattig, såg den äta 2 brödbitar som legat i en
papperskorg.. och du hade 61000 Kr på dig.Hade du gett barnet hälften? Eller bara gått förbi barnet, hur smal
barnet än var, hur mycket den än led?
Jag skulle klart ge den pengarna.
Men vad skulle ni gjort?


Tagen av potatismos.blogg.se


Lol

Det var tråkigt idag, på Raman. Man hade inget att göra, det var bara tråktråktråk. Så jag och Sandra var inte där länge, vi kom nyss hem. Vet ni vad jag är sugen på? SUSHI. Ååååååh, det var längesen. Roligt att veta.. Eh, snart ska ni få.. eh, vet inte.. Men hejdå.


Åh, förlåt.

Sandra har dötråkigt, hon är jättesur på att alla hennes kompisar är ute och reser oallt, och nu har jag bestämt, att jag ska gå och säga till ungen, att vi kan åka och bada, i Raman, så blir hon väl lite gladare. Bra idé va? :D Nejmen, eh, jag ska faktiskt säga det till henne.Förlåt Sandra, att jagi nte har velat tidigare, men nu vill jag. Pusspåer.

Nu ska vi draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Outfit:

Tänkte ge er en outfit, för första gången. Visst är jag duktig? :D

Hår - Oborstat och vågigt.
Nördglasögon från BiKBoK59:-
Randig tröja - okänd
leggings - okänd

Måste bara få säga dethär, i förrgår, var jag och Sandra i haninge Centrum.. Vi gick in i BikBok för att köpa nånting, och då såg jag ''Nördglasögonen'' Och då var jag bestämd, för att köpa de svarta, ett par kostade 69 kr. och sedan när vi kom till kassan så sa kassörskan '' Vet ni? Idag så när man köper nördglasögonen så får man 2 st för 59'' Och då bah ''yääy'' Och då tog vi ett till par glasögon, och vi tog rosa. Så 2 glasögon, kostade mindre än vad 1 kostade. Braaaaaaaaaaaa va? :D
 
Råååååååååååååsa.


Förlåt.

Jag hade ju lovat att jag skulle bättre min updatering när jag kommit hem från Halmstad, men jag har ju inte gett er ett skit. Och jasg ber om ursäkt, och jag ska försöka att blogga, så mycket jag kan, kommer ju misslyckas många gånger, men jag kommer att försöka! Nu ska jag äta.


Ny design.

Haha, eh, jag såg på Lovisa's  blogg att man kunde hämta en gratisdesign, på en gång. Och jag har liksom tröttnat på min förra, eller den jag haft länge. Eh, så jag kollade på detta inlägg! Så jag bad Sandra komma, och jag undrade om det var en design man fick ta, eller om hon skulle testa nånting, och då sa sandra att den var gratis osv. Och nu har jag fått den som Design/Header.
Hiss/Diss?


HHAHAHAHH

Jag såg nyss, att jag hade 1996 profiltittar på Gosupermodel. Och år 96 är min syster född, så all cred till henne!♥
HAHAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAH.

:)


-

Vaknade nyss, gjorde inge roligt igår. Förutom att vara med Sandra i Haninge Centrum & Att bada med henne, det var väl allt sociallt jag gjorde med henne, igår. Annars gjorde jag ingenting, idag ska jag pappa & Sandra åka till Erickstalsbadet! Så det kommer bli kass update idag, förlåt.


Haninge centrum.

Ska dra till Haninge Centrum, med Sandra. Så det kommer inte bli så mycket update idag. Mest ikväll, troligen. Jag ska köpa smink, och lite annat. Sen får vi se vad jasg har råd till osv. Puss på er! 


:D


Ljudet funkar inte på videon, de har tagit bort det. så ni vet.


en sak till..

TACK! Att ni besöker min blogg, den har äntligen stigit, sen Halmstad! Är jättetacksam för det! Verkligen.♥ Men nu måste jag verkligen gå och nunna.


Godnatt.

Ska go och sova nu. Har snackat med Maja o så. Och nu ska jag gå och sova. Kollade nyss på en spännande film, fattade inte vad den handlade om, men ändå så fattade jag. Eh, men den var ltie läskig. Men orkar inte förklara vad den handlar om. Men nu ska jag soooooooooova, puss!


''Allt'' om Isabel

Ni vill väl veta ungefär allt om mig?
Jag är då född 1999, jag föddes på södersjukhuset BB. Jag är född på vintern, 12 februari. Jag blev inte född tjejsarsnitt. Vanligt. Eh, sen kommer jag inte ihåg så mycket från min barndom, bara att jag kunde ta kontakt med andar. Ja, det är sant. allt började vid 4 årsåldern! Sedan har det fortsatt att jag kan se och prata med dem. slutpratat om andarna, finns inget att säga om dem. Jag började på dagis, hade en tjejbästis som hette Betty & en killkompis som hette Christopher (?) Och sen var jag tvunga att lämna dem, eftersom jag bytte till en skola, de inte skulle börja i. Så jag gick som vanligt, i försskolan. Sen 1:an, 2:an,3:an. Och i trean blev jag lite retad och mobbad, och då kände jag att jag inte ville gå kvar, så jag pratade med mina föräldrar om det, och då sökte jag till skolan min bästis gick i, och jag kom in dit, i början på 4:an. Sen nån månad efter det, fick jag reda på att Betty skulle flytta, flytta till Dalarna. Och då började jag storböla. Så i september så flyttade hon. Jag fick leva utan henne i flera flera månader. Någon gång i början av 2010 så åkte hon buss till stockholm, hon åkteinte hit för att bara mig, utan hon skulle träffa sina släktingar oxå. Så var jag och Betty med varandra, vi kramades när vi sågs, sedan sov hon över hos mig. Och nu är det sommarlov, jag har blivit mer kaxig, tror jag. Jag har blivit bästavän med Maja, jag har blivit vänner med massor andra - som jag knappt känt förräns nu.
Tack för att ni läste - Om ni nu läste.
/ Isabel


Back from the Raman.

Jag och Sandra har precis kommti hem från Ramsjön. Vi badade, och hade kul. Eh, vi stod på händer, kullebuttor osv. (aa' Men Maja blev jättenöjd med headern, och jag hoppas att hon menar det. KLART HON MENAR DET?!?!??!? :o Men HÄR är bloggen. Komplicerat bloggnamn, för er.. Kanske, men skitlätt för mig.. ;)


YÄH!

Sandra har kämpat med min och Maja's design den klockan 11 idag. O hon ska finslipa på den ikväll, senare iaf. Och nu ska jag logga ut. Puss.


Dagens låt.


Never Say Never - Justin Bieber


Godmorgon fan

Jag vaknade nyss,gick upp. Satte på datorn. Och nu är jag här. Eh, Somsagt som Sandra skrivit på sin blogg, att hon håller på att fixa en design till min&Maja's blogg, men vi kommer inte länka den förrän allt är klart och fint med den. För ah. Men det kommer bli finfint. Men jag TROR att uppdateringen kommer vara lika hög som nu, även om jag har bloggen med Maja. Kärlek!♥


-


HAHAHHAH


Glömde att säga detta i föregående inlägg, och jag orkar inte skriva där. På Mc Donalds, kändes det, att jag hade fettma mycket sand i håret, man bah.. mys.. Men jag ska troligen duscha sen, vet inte om jag hinner idag, så antagligen imorgon bitti. Jag dricker Loka just nu. gottgottgott.. Fyfan va tråkiga saker jag bloggar om, vad ska jag blogga om? Ni bestämmer, ni väljer, ni komenterar.


Ny design, på g.

Vet inte när den blir klar. Sandra håller på med den. Men vet inte om den kommer bli klar idag, men kanske. Håll utkik!. Ville bara säga detta. Just nu är jag inne på Msn,webbar med Maja gräddnos.♥ Nejmen, eh, jag snackar med Maja och skickar bilder till header via msn till Sandra. KISS AND HUGS.

Jag o Sandra

Maja, bästavän.♥


Hemma från Ramsjön.

Jag och Sandra cyklade till Ramsjön iallfall, eller jag cyklade, hon gick. Snäll jag är va? Men i slutet av badet så började jag och Sandra typ.. Bråka. Vi skvätte och kastade sand på varandra. Jag blev träffad varje gång, hon blev träffad 2 gånger av.. 10 kanske. Men sen efter en stund, vare ''kvitt'' mellan oss, men jag var ändå inte nöjd. Så jag sparkade sand på henne, då skvätte hon skitmycket, så jag fick FETTMA mycket sand i ögat, fyfan! Men sen blev vi vänner, och sedan åkte vi till Mc Donalds. Och käkade litegrann.(Pappa skjutsade oss dit altså, och han kom till Raman och hämtade oss oxå) Och vi kom hem nyss (yy'

Inte lite redigerad, nejnejnej.


Förlåt för dålig update

Har varit med Aurora, hela dagen. Vi var och bada i Ramsjön. Det var jättevarmt. Sen hämtade min pappa oss så skjutsade han hem oss, till mig. Så kollade vi på film, sedan gick vi in på datorn. Och jag och Sandra KANSKE ska åka till Ramsjön, när hon har fräschat upp på sitt rum. LOVE!


SVAR PÅ TAL, IGEN!


SVAR: vill vara med dig oxå, saknar dig. ♥<33333333


Frukost

Håller på att äta frukost nu,tunnbrödrulle och obo'y. Eh, jag har fett tråkigt. Håller på att pilla och fixa med min nya modell, som heter Puff '  och ja, den där saken i slutet, ska det vara ett mellanrum emellan. Så ja, jag är snart reklamodell på den modellen. Typ, ciiiiiao.


Svar på tal!


SVAR: HELL YEEEEEEEEEEE!<3

Godmorgon alla sjusovare, nejmen tja. Jag somnade igår, fast det itne var meningen. Jag skulle lyssna på lite musik i sängen, asso, jag hade musik på min radio, då blundade jag.. Och då somnade jag. Och det var inte bra, för jag ville inte sova. Men skitsamma, Samira bad mig blogga, så nu gör jag det. Eh, jag vet inte vad jag ska göra idag, datorn, kanske dra och bada, precis som igår. Men vi får se. Det är jättevarmt idag oxå(29 grader). ska kanske vara med någon kompis, men om jag är med någon kompis , ska det vara Aurora.♥ Nu har jag inte så mycket mer att säga. så.. LOVE!

Ehe..


SPANIEEEEEEEEN!

Spanien vann, skitduktiga. yääääääääääh. De kom 1:a, på hela VM! Fyfan, skitbra ju. Holland, känn er ägda.


Men döööö

Det är så jääääääääääääääävla varmt. KHFJWDSKGFKAWÖLDKF,AWÖLSDKF, Håller på att dö, och det är INTE bra. Tur att jag svalkade av mig idagdå. Så jag inte sitter här inne. Min rumsdörr är öppen, och fönstret är öppet, men det är fortfarande skitvarmt. Känns som ca 50 grader här, herregud. :o

Fruktgodis. Köpte på hemvägen, igår. Påväg från Halmstad.


Flaten!

Har precis kommit hem från Flatenbadet, det var jättevarmt. Varmare än i Halmstad, i vattnet altså. Och nu ska jag vara inne på datorn. Är inne på GoSupermodel just nu. Nu har jag väldigt mycket mejl, okej, inte så mycket.. Men ändå. Ganska mycket. Eh. Hur har ni det? Inte för att ni kan svara så jag hör, men ni kan komentera. Jag har inget för mig från och med nu, tills ikväll. Men jag ska kolla på fotboll 20.00 med familjen. Och jag hejar på spanien, som ni redan vet.

Bild tagen från google - Därför så liten.


Häidå

Ska logga ut nu.


-


Lalalal.

Vaknade för någon timme sen, gick upp och tog ett glas ramlösa. Sedan gick jag in på datorn. Så skönt att vakna upp i sitt eget hem, när man varit borta i 1 vecka. Och jag har precis ätit upp min frukost. Vet inte om jag ska vara med någon imorgon, känner mig fett sugen på att dansa. Men ingen vill dansa med mig, okej.. Inte för att jag har frågat, men ändå.Jag är inne på GoSupermodel, somvanligt dåra. Men jag ska väl vara inne en liten stund till. För eran skull dåra. LOVE!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHHAHHAHAH.


Godnatt dåra.

Ska gå och borsta tänderna nu, eller vet inte om jag ska äta något först. Är rätt hungrig. Jag har varit inne på gSm. Har smsat med Aurora oxå, saknar henne. Enormt mycket. Ska väl ta kontakt meed henne snart. Puss på er!



Tagna av http://Lovisahej.blogg.se
Modell: Jag.


VM!

Kollar på VM matchen just nu. Det står 0-0. Come ooooon, Uru!

Update: Ska logga ut nu, bloggar mer ikväll, förhoppningsvis.


En blogg jag verkligen saknar.

Min och Frida's blogg saknar jag otroligt mycket, men våra läsare kommer vi ALDRIG få igen, och Frida kommer inte vilja börja blogga på den, och jag orkar inte ta hand om 2 bloggar. Men ändå så saknar jag den jäkligt mycket. vi bloggade nästan hela tiden, och det saknar jag. Och dig saknar jag oxå, Frida.♥ HÄR är bloggen.

Frida Grundström.'


Dagens låt


OMG.


Komentera på.

Jag sitter och väntar på era komentarer, som tydligen aldrig dyker upp! Skulle bli jätteglad om jag skulle få 10 komentarer på 1 dag. Jag har nästan inga alls.Så jag ber er, snälla. Komentera och skriv bara ''Fin blogg'' eller något sådant. Självklart kan det vara så att jag aldrig komenterar andras bloggar oxå, men ändå.


Borta bra, men hemma bäst.

Kom hem för nån timem sen, tror jag. Gick direkt in på datorn. Har saknat stockholm så in i helvete's mycket. Saknat vännerna&Datorn. Men framförallt HUSET! Vårat gamla fula äckliga vidriga hus. ♥ Men eh, jag har varit inne på gsm lite, jag hade inget där att göra, så då gick jag och kollade på tv, och snart börjar fotbollen. Urugay - tyskland. Jag vet inte vilka jag hejar på, men jag syftar mest på Urugay, faktsikt. LOOOOOOOOVE!

På Söndag är det final, mellan Holland - spanien. Jag hejar klart på spanien. Men Holland är grymt duktiga, men jag hejar på mina Espanola. :D


Lampa

Rubriken suger, bara för att jag sitter under en gul lampa. Den skrämmer mig, man tror att det är 2 lampor innutiden, fast det bara är en. Det reflekterar. Hihihiih. Eh, Jag fick ett glas cola av Storasysteeeeeer.♥ Gav Sandra en länk, för att hon brukar länka mig, så jag känner att jag ska ge henne tillbaka litegrann. Jag vet inte varför jag inte skapar kategorier, men jag känner att jag inte orkar blogga likamycket då, asso.. Om jag skapar typ '' Mina favorittips'' typ, då måste jag tänka o tänka på vilska som är mina favorittips, och då blir min bloggtid till att tänka. Hur kul är det? Nåja. Fast självklart gör jag kategorier om ni vill det, absolut.


Jag älskar dig, du är mitt allt.♥


SVAR PÅ TAL!


SVAR: HAAHAHA! Man får väl tacka, om det var posetivt. Nemen, Tycker du verkligen det? Tack så mycket.

Jag vaknade för en liten stund sen, kom ner och vet ni vad jag ser?Jo Sandra som håller på att ta undan disken, hur snällt är inte det liksom?! Ja, vi åker ju hem om ett par timmar, vi ska stanna någonstans och köpa klubbor osv. Sen kommer vi hem ikväll, tror jag. Om allt går som det ska, skoja, men jasg vet inte när vi kommer hem, så ni får inte direkt någon tid. Men vi åker vid 11-12. För det sa morsan och farsan faktiskt! LOVELOVELOVE! ^^


Here we go again!

Ska ner till Tylösun, med familjen ännu en gång. Vi ska bada,sola,fika oallt. Imorgon åker vi hem, ska bli så jävla skönt att komma hem, men jag kommer ändå sakna detta, grymt mycket. Vi har haft så roligt här, men aah. Eh, igår, så köpte jag o Sandra 3 filmer. Hajen 2,Bratz the movie (HAHAHAHHAHAH) & Ebba och Didrik. Jag hinner inte lägga ut bilder på filmerna. Jag ska bli BRUUUUUUUN! LOOOOOOOOOOVE!


Yaaay.

Var på stranden för någon timme sen, eller nått. Eh, vi hade våra badsaker med oss. Vi hade rätt kul. När vi kom hem stack jag och Bella in i duschen och duschade av oss. Jätteintressant. jajajaj! LOVE!


Bloggtips


Denna tjej som kalla's för Asiat är en grymt bra bloggerska. Hon är underhållande! Jag älskar henne's sätt att skriva. Vet inte vad hon heter, tror hon heter Rebecka, men saksamma. Hon är grymt vacker,grymt rolig, grymt underbar. Jag har checkat in hennes blogg en bra tag nu, och det är min nya favoritblogg, kan man säga. En stor tummen upp för henne. Tryck på bilden, för att kommer till hennes blogg. ♥


Tjaaaaaaa

Jag vaknade vid 9, tror jag. När jag gick upp, var det inget som var uppe, bara jag! Så jag har varit inne i någon timme nu. Och jag ska logga ut nu, typ. Eh, vi ska ut och göra någonting. Har varit inne jättelite nu, en timme. Brukar sitta 3-4 timmar. Men vi är på semester, och då är jag inte inne lika mycket. :) Tjarrå.


ska sova nu?!?!?!

Godmorgon allesammans,Jag säger godmorgon, för att klockan är över 00.00. Eh, jag tycker inte om att skriva godnatt, när det inte är natt, utan morgon. så då skriver jag inte godnatt, utan godmorgon. Nu blev det jäkligt konsigt här med alla NOLL NOLL NOLL NOLL. Så jag slutar att skriva om det nu.
GE MIG ETT L
L
GE MIG ETT O
O
GE MIG ETT L
L
VAD BLIR DET? LOL. :d

 Nu ska jag krypa ner hos Sandra som somnade skitfort när hon la sig. pusshej. (;


Funderar..

..På att göra en ny blogg, bara för att testa, och den ska isånnafall heta http://Lillbellan.blogg.se eller http://Lillbella Typ, vet inte varför, bara dök upp i mitt huvud, sådär. Men ska jag göra en ny blogg? Be Sandra eller någon annan, fixa header så får ni säga vad ni tycker,Lillbellan eller lillbella? ska jag göra eller inte?

Jag saknar vännerna i stockholm, jag saknar min data!


Gud

Har bett Sandra om att göra en ny header till mig, börjar tröttna på denna nu. Förlåt Hanna. ♥ Jag menar inget taskigt till Hanna nu, men jag vill liksom piffa upp bloggen litemer. Jag kollade på fotbollen ikväll, Spanien - Tyskland. Spanien vann! Med 1-0. Och jag hejade på dem. Spanien gjorde mål 17 minuter innan matchen var slut, det var hörna, en kille nickade in den i målet. Sköt om er, sålänge!


Ska nog tänka efter, lite.

Jag har funderat och funderat, på om jag ska blogga mer, när jag är i Halmstad, jag har liksom inget att blogga om, och det är skitsegt att ladda upp bilder, så bilder får ni heller inte. Men jag får tänka om jag orkar blogga i ca en dag till, sen åker vi välm hem till Stockholm! Och då jävlar ska jag blogga.

Om dagen: Jag och mamma började bråka om en sak, som jag inte orkar ta upp här i bloggen, men sen blev vi typ vänner. Sedan vid 3 åkte vi till Halmsads Äventyrs Land. Och vi badade, och åkte attraktioner, först åkte vi PariseHjulet. Inte så jätterolig, menmen.. Eh. Puss.


Hoome.

Kom precis hem från Stranden, jag och Sandra hade varit där och badat, skitvarmt. Jag saknar alla vänner i stockholm,men jag kommer hem sent på Lördagen. Eh, efter stranden så skulle mamma precis gå till stranden för att ge oss fika, men vi kom hem innan hon var påväg ut. Men vi åt här, typ.. sallad.. Jättegott. Och nu äter både jag och Sandra chips. Man bah.. nyttigt .. Eh, men nu ska Sandra få datorn, pusshej.


Beach 2010

Fööörlåt att jag inte har kunnat blogga men jag sa faktiskt att det skulle bli dåligt med blogg här.. :) När jag kommer hem ska jag bättra mig. Om ni inte har förstått så är det Sandra som skriver nu för Isabel pallar inte, hon är ute på baksidan och lirar fotboll. Eheh, vi har precis kommit hem från stranden.. jag och sandra badade 2 timmar, asskönt i vattnet :) Jaja nu får ni en sexig bild på min sexiga syster som har en sexig rand!!!! :D


Sköööönt.

Kom nyss hem från Tylesund. Eh, inte så stora vågor där, men det blåste inte så mycket. omg, det var värsta festen där, skitläskigt. Värsa fullisarna. :o Huset här är jättefint, tycker jag. Vi kom hit ca 6. Huset är jättefint. Som jag redan sagt, men det är såhär, eh, skitcoolt Typ. Älskare, eh. Jag har inte hunnit blogga innan, men ni får vara nöjda för det ni får. Jag vet inte när det kommer bilder. Håll UT!


Hon har talang


Mina batterier är typ slut nu, ska stänga av och göra klart det sista. Sen ska vi packa in oss i bilen och göra oss klara att åka, eh, ah. Puss.


Taaaaaaaggad.

Mamma och pappa har åkt iväg och hämtat bilen, så dem kommer väl om 10 minuter, jag är så jävla taggad för att se den, den kommer bli sjukt fin. (öh?!) Men iaf, Eh, Det blir visst 3 inlägg nu, ett till, inann vi åker. Nu måste jag säga adjö till alla vänner på gSm.


-

Gick upp nyss, smågäspar lite för mig själv, brukar ju inte gå upp SÅHÄR tidigt, eh. Men pappa ska snart åka och hämta bilen, och jag vet inte hur den ser ut! Hoppas den är cooooool. Eh, vi kommer dit vid 4-5 i eftermiddag, jag och Sandra ska väl typ dunka musik&Jag ska sova ibland oxå. Som jag alltid gör, under bilresor. puuuus.
La la la Land - Demi Lovato.


Raka maka fon


Okej, seriöst nu. Nu ska jag och Sandra gå och lägga oss.


Omg.

Börjar älska Robert Pattinson. Han är grymt snygg. Förr hatade jag han, likt som jag hatade Justin Bieber, som jag nu älskar. Men asso, jag vet inte varför. Han är bara sjukt snygg.Men Justin Bieber är klart bättre, ingen kan bli bättre än han, seriöst. Eh, idag åker vi. (Klockan är över 12) Eh, jag ska upp vid 2. Vi ska hämta bilen 9-10. Typ. Eh, jag kommer knappt sova imorgon i bilen. Ochdet kommer massor med videosar nästa vecka när vi kommer hem, eller vi kanske lägger upp videosarna redan under helgen. Innan vi kommer hem, men nu måste jag gå och lägga mig, LOVE!


så ni fattar..

Jag blir aktiv med uppdateringen efter jag kommit hem från Halmstad, ska be Sandra fixa min design någongång, hon har lovat mig länge. Men ni får inte bli sura på mig, inte mitt fel att jag inte orkar blogga, precis dagen innan när man sak åka iväg, måste sitta i bil i 5 timmar.Jag är inne på Gosupermodel, jag vill spela. Men jag orkar inte, haha. Bilder blire inte heller. ):


hihihi.


Hejsan Allesammans!
Jag vaknade för en stund sen, gick in på datorn direkt. Jag kan inte säga att det är kanonväder just nu, men jag hoppas att det blir bättre lite senare idag, för jag och Sandra ska spela fotboll. Och då äre kul med lite sol. Men vi spelar nog ändå om det inte är sol. Eh, just nu gör jag ingenting! Är bara inne på Gosupermodel och bloggar, ska lyssna på Justin Bieber, fråga inte varför.


bloglovin
RSS 2.0